Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Oficina mòbil d'informació al consumidor

TORNA L'OFICINA MÒBIL D'INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR

L'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor és un servei totalment gratuït que ofereixen conjuntament l’Ajuntament de Roda de Ter i la Diputació de Barcelona.

L'oficina s'ubicarà el proper dia 3 de desembre al principi del carrer Bac (costat mercat setmanal) des de les 10.30 del matí fins la 1 del migdia.

Tràmits de consum

Diversos cops l'any, la Unitat Mòbil d’Informació al Consumidor visita Roda de Ter per atendre els ciutadants. Aquesta unitat mòbil disposa de personal tècnic de Consum de la Diputació de Barcelona que atén la ciutadania en totes aquelles qüestions o dubtes relacionats amb l’àmbit dels drets dels consumidors: etiquetatge i garanties de productes; compra i lloguer d’habitatges; serveis bancaris; assegurances; compravenda de vehicles; serveis postvenda; compres fora d’establiment; serveis turístics, etc.

Entre visita i visita, l'Ajuntament de Roda de Ter fa d'intermediari entre les persones consumidores i la Diputació per a la gestió inicial dels tràmits. Així, en cas que vulgueu fer ús d'aquest servei, podeu adreçar-vos a l'Ajuntament per iniciar les gestions que després continuarà el servei de la Diputació.

TRAMITACIÓ:

Què necessiteu?

Documentació justificativa (contracte de serveis, tiquet de compra, albarà, factura, rebut, publicitat, certificat de garantia, etiqueta, instruccions d’ús, etc.) que recolzi la vostra reclamació i les dades de l'empresa o persona contra qui voleu reclamar.
Data:
Lloc:
al principi del carrer Bac (costat mercat setmanal)
Observacions:
Organisme responsable
Ajuntament de Roda de Ter i Diputació de Barcelona

Material sobre consum
http://www.diba.cat/web/consum/publicacions

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: