Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Teatre: IMEEn un futur llunyà ( o no tant) la gent ja no es parla, ni es mira, ni es coneix. L'evolució en l'ús de xarxes socials i la virtualitat cada cop més present ha substituït el contacte i tota forma de comunicació no verbal. Qualsevol interacció és pactada i les emocions a flor de pell han quedat obsoletes.

El fet inductuor arriba amb l'aturada global del sistema virtual-electrònic que deixa als protagonistes desprotegits, fora el seu món. Es troben sols, malgrat estar junts entre les mateixes quatre parets, les mateixes que els han acollit a tots tres diàriament, però entre les que mai no s'ha donat cap tipus de comunicació directa; fins al punt de no conèixer-se ni el nom (o sí?).

Al cap d'onze hores de l'apagada tecnològica, una necessitat primària i fisiològica els obligarà a interatuar i, sobretot, a compartir: la gana. La manca d'habilitats socials i eines comunicatives farà que les relacions no siguin gens fluïdes entre ells. Aquesta impossibilitat crearà situacions tenses, angoixants i caòtiques per als protagonistes.

Amb el pas de les hores, la inestabilitat, els dubtes, la por, les emocions descobertes faran viure als personatges situacions inimaginables en la seva anterior rutina virtual. Emocions primitives incontrolables que els portaran als orígens de l'éssser humà, experimentant sentiments desconeguts que els envairan l'ànima adormida i els cossos anestesiats per la manca d'estímuls físics...

Un despertar emocional brusc i sobtat, que els farà trontollar i dubtar que què és allò que anomenaven vida.

Preu anticipada: 5€
Preu taquilla: 8€
Data:
Observacions:
companyia dara

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: