Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

TALLER DE MÚSICA FOLK EN FAMÍLIA

L’Escola Municipal de Música El Faristol de Roda de Ter i l’Esquirol oferirà un taller de música folk cada tarda de 18.30h a 20.00h de dilluns a divendres durant la segona setmana de juliol (8 al 13 de juliol). El taller es farà al 1r pis de Can Planoles de Roda de Ter i el dia 13 es farà un concert de cloenda amb el repertori treballat durant el curs.

El taller està obert a tothom i no es requereixen coneixements musicals previs. En el taller es treballaran algunes de les danses tradicionals més populars del nostre país (sardana curta, el cercle circassià, el xotis i la xampanya). S’aprendrà a cantar, tocar i ballar algunes d’aquestes danses en unes sessions on tota la família podrà gaudir de les músiques que ens han acompanyat al llarg de la nostre història. Al mateix temps s’establiran lligams amb les tradicions culturals d’arreu del món descobrint-ne el seu patrimoni. Aquest taller serà impartit per professorat de l’EMM El Faristol que són especialistes en el camp de la música i la dansa folk.

L’Oferta de Tallers de Curta Durada és una de les novetats d’aquest curs a l’Escola Municipal de Música. Una aposta per oferir una oferta diversa amb tallers que tenen una durada d’entre 4 a 7 sessions oberts a la ciutadania. Enguany s’han ofert, a part d’aquest taller de música folk, dos taller de música en família adreçats a nadons de 0 a 3 anys i les seves famílies (un a Roda de Ter i un a l’Esquirol) i un taller de glosa i cançó improvisada.

Les inscripcions a aquest taller es poden realitzar online i té un cost de 40€ (18€ pels alumnes de l’EMM El Faristol).
Data:
Lloc:
al 1r pis de Can Planoles

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: