Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Eleccions Municipals 2019 - Debat electoral dels candidats a l'alcaldia de Roda de Ter

El dilluns 20 de maig tindrÓ lloc el debat electoral entre els candidats que es presenten a lĺAjuntament de Roda de Ter en aquestes eleccions municipals. Lĺacte es farÓ al Teatre Eliseu i estarÓ obert al p˙blic, tal i com ja es va fer en les darreres eleccions municipals. En aquesta ocasiˇ, la novetat Ús que la retransmissiˇ del debat es farÓ conjuntament per RÓdio Roda i el 9TV. Aquesta ha estat una proposta a iniciativa d'El 9 TV per sumar sinergies en els municipis on hi ha mitjans locals i no duplicar debats electorals. Per tant, s'ha convingut coproduir conjuntament un ˙nic debat electoral a cada poble.

El debat sĺemetrÓ en directe, de forma simultÓnia, pels dos mitjans que el coprodueixin. El debat, que tindrÓ una hora i mitja de durada, es dividirÓ en cinc parts i tindrÓ dos moderadors, un de cada mitjÓ. A la part final, es permetrÓ obrir debat a tots els candidats per igual i es farÓ un control equitatiu de les intervencions. Lĺemissiˇ del debat per EL 9 TV acabarÓ aquÝ. Es consensuarÓ en cada cas lĺopciˇ dĺobrir un torn de paraula al p˙blic assistent. En qualsevol cas aquesta part no sĺemetrÓ per televisiˇ. El programa tambÚ es gravarÓ i es podrÓ tornar a escoltar als podcast de la pÓgina web www.radioroda.cat i tambÚ es podrÓ tornar a veure a la carta a travÚs de el9nou.cat/el9tv/

El candidats a l'alcaldia de Roda de Ter:
  • Roger Corominas Berloso (ERC)
  • Albert Serra Vergara (IPR)
  • Joan Moreno ParÚs (JxRoda)

RÓdio Roda tambÚ estÓ preparant un programa especial per fer el seguiment de la Nit Electoral del 26 de maig, en el que es donaran a conŔixer els resultats de les eleccions municipals i sĺentrevistarÓ als candidats per demanar-los les valoracions de la jornada.
Data:
Lloc:
Teatre Eliseu
C. Bac de Roda, 1 bis
08510 - Roda de Ter

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: