Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

25 anys de Rodafolk a Roda de Ter

Bookmark and Share
Imatge del cartell del Rodafolk 2015
Ampliar en una finestra emergent Imatge del cartell del Rodafolk 2015
Data de publicació: 12.07.15 13:21
En aquesta edició tan especial del festival de música tradicional, es torna a recuperar el format de 3 dies de música folk, que tindrà lloc del 17 al 19 de juliol.

Aquesta és una edició especial per al Festival de Música Tradicional Rodafolk, que tindrà lloc del 17 al 19 de juliol a Roda de Ter. El festival arriba a la seva 25è edició i en aquesta ocasió, torna a recuperar el format de 3 dies de música folk. Tots els actes són gratuïts i es repartiran entre el Teatre Eliseu, la Porxada de Can Planoles i la plaça del barri Sant Sebastià.
L’activitat arrencarà el divendres i per primera vegada un esbart actuarà en el Rodafolk. D’aquesta manera es vol fer un homenatge a tots els grups que han actuat al Rodafolk durant aquests anys, provinents d'arreu dels Països Catalans. Joan Parera, de la comissió organitzadora, explica que “l’esbart ens dóna la possibilitat de fer una mostra representativa del Països Catalans”. L’espectacle de l’Esbart Dansaire de Mollet és gratuït amb entrada lliure al Teatre Eliseu però amb aforament limitat.
El dissabte hi haurà un taller de ball folk, a la tarda. L’activitat continuarà al vespre amb l’actuació de BdBoix, que és la tercera vegada que actuen al Rodafolk, i també l’actuació del grup del Festival de Música Internacional de Cantonigròs que s’allotja a Roda de Ter.
Tancarà la 25a edició del Rodafolk, un homenatge a Ovidi Montlló, en el 20è aniversari de la seva mort amb l’espectacle musical “Ovidi Popular, 20 anys”. Joan Parera assegura que el Rodafolk és un dels festivals folks més antics de Catalunya i l’únic que es conserva a Osona i al Lluçanès.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: