Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

La 5a Fira de la Llavor tindrà parades amb menjar i furgoteques

Bookmark and Share
imatge fira de la llavor 2017 noti web
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 08.03.17 09:00
La cinquena edició de la Fira de la Llavor Tradicional de Roda de Ter ja està en marxa. Es farà el dia 2 d'abril de 2017, de les 10 del matí a les 6 de la tarda, a la zona de la Muntanyeta.

La Fira es farà el diumenge, però com cada any, el tret de sortida serà el dia abans, a la tarda, que es farà la xerrada inaugural. Com a cada edició, el dia de la Fira hi haurà el mercat de productes artesans, ecològics i relacionats amb la llavor, així com tallers i xerrades. La clausura de la Fira comptarà amb la segona edició del Concurs de Conserves d'hortalisses, fruites i bolets. En aquesta edició, un dels membres del jurat serà el cuiner Nandu Juvany. I el guanyador s'emportarà un dinar per a dues persones a l'Hotel Mas Albareda de Sant Julià. Les inscripcions per als paradistes ja estan obertes i es pot descarregar la sol·licitud a la pàgina web de la Fira, firadelallavor.cat. El termini d’inscripció per a les parades acaba el dia 24 de març. Una de la novetats d'aquesta edició és que el servei de bar que s'oferia durant el dia de la fira deixarà d'estar gestionat pel col·lectiu de persones que tenen cura dels Horts Urbans. Per primera vegada, aquest servei es farà a través de 'furgoteques' o parades amb servei de menjador i/o begudes.

Tres monogràfics relacionats amb la fira

Seguint amb la proposta de l'edició anterior, aquest any també es duran a terme tres monogràfics els dies anteriors a la Fira:

Dissabte 11 març
CONSERVES AMB I SENSE SUCRE.
Taller de conserves amb sucre i estèvia. Amb Carme Arumí.
Escola Mare de
Déu del Sòl del Pont. 10.00 – 13.00h.
Preu: 10€

Dissabte 18 març
FEM EL NOSTRE PROPI LLEVAT MARE I FEM-HI PA.
Aprendrem què és el llevat mare, com iniciar-lo, com mantenir-lo a casa i l'utilitzarem per fer-ne pa artesà amb varietats antigues de blats locals. Amb Ramon Forcada.
Escola Mare de Déu del Sòl del Pont.
10.00 – 13.00h.
Preu 10€

Dissabte 25 març
L’ECONOMIA A L’HORT. L’economia a l’hort és estudiar com és possible col·laborar amb la natura per augmentar la fertilitat de la terra i al mateix temps obtenir un redit. Demostrarem la importància d’afavorir la proliferació de microorganismes al sòl agrícola. Amb Jaume Fernández.
Horts Socials de Roda de
Ter. 10.00-13.00h.
Preu: 10€

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: