Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Fem Música en Família! 13, 20 i 27 de maig

Bookmark and Share
Logotip de l'Escola de Música El Faristol
Ampliar en una finestra emergent Logotip de l'Escola de Música El Faristol
Data de publicació: 21.04.17 12:24
L’Escola Municipal de Música de Roda de Ter i l’Esquirol ofereix els propers 13, 20 i 27 de maig; tallers de Música en Família, tres petits tastets d’educació musical primerenca adreçat als infants de 0 a 3 anys.

Què és “Música en família”?
Els tallers de “Música en família” són un acostament a l’educació musical primerenca per a infants de 0 a 3 anys basat en les Teories de l’Aprenentatge Musical d’Edwin Gordon i altres metodologies musicals actives. L’activitat es duu a terme a través de la vivència musical compartida dels infants amb les seves famílies, en sessions de 45 minuts. A través de tots els sentits, es realitza un treball sistemàtic d’immersió i aculturació musical partint de l’experimentació, la improvisació, el moviment, la cançó i l’audició, al temps que s’afavoreix la relació afectiva entre adult i infant.
Els tallers correran a càrrec d’Alba Pujol (pedagoga i especialista en Early Chilhood Music) i Dani Medina (professor de l’EMM El Faristol).

L’activitat es realitzarà els dies 13, 20 i 27 de maig a les 11h al primer pis de l’Edifici Can Planoles de Roda de Ter (C/Ramon Martí 42).

Per participar als tallers, s’obriran inscripcions del 24 d’abril al 5 de maig a través del web de l’escola (wwww.escolaelfaristol.cat). El preu de la inscripció per a les tres sessions serà de 15€.

Més informació a info@escolaelfaristol.cat

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: