Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Revetlla de Sant Joan, a Roda de Ter

Bookmark and Share
El sopar i la foguera de la revetlla de Sant Joan 2014, al Passeig del Ter. Foto: Xavier Teixidor
Ampliar en una finestra emergent El sopar i la foguera de la revetlla de Sant Joan 2014, al Passeig del Ter. Foto: Xavier Teixidor
Data de publicació: 18.06.17 11:57
Des de l'Ajuntament de Roda de Ter, s'ha organitzat una revetlla de Sant Joan, la qual tambÚ inclou la tradicional rebuda de la Flama del Canigˇ. En cas de pluja, tots els actes es faran a la Carpa.

Si encara no sabeu on passar la revetlla de Sant Joan, a Roda de Ter s'ha organitzat sopar popular i festa. El divendres, 23 de juny, la festa comenšarÓ a les 9 del vespre, amb la revetlla popular al passeig del Ter, sota el pont Nou. La nit mÚs curta de l'any comenšarÓ amb la tradicional rebuda de la flama del Canigˇ. TambÚ hi haurÓ foguera i aquelles persones que ho vulguin podran quedar-se al sopar popular. Pel sopar, l'Ajuntament de Roda de Ter posarÓ taules, cadires i graelles. CaldrÓ que cadasc˙ es porti el menjar, estovalles i utensilis. Recordeu que ja estÓ oberta la Guingueta dels jardins de La Blava i que s'ha programat un concert amb el grup T˛xics, a partir de les 11 de la nit.
En cas de pluja, tots els actes es faran a la Carpa.


Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: