Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

16è edició del Taller de Voluntariat per a joves

Bookmark and Share
Taller de voluntariat 2017 a Roda de Ter.
Ampliar en una finestra emergent Taller de voluntariat 2017 a Roda de Ter.
Taller de voluntariat 2017 a Roda de Ter.
Ampliar en una finestra emergent Taller de voluntariat 2017 a Roda de Ter.
Data de publicació: 05.07.17 08:31
El proper 20 de juliol es fa una recollida de roba, menjar i taps, al mercat ambulant setmanal i al camp de futbol, de les 9 del matí a la 1 del migdia.

Amb l'arribada de l'estiu, a Roda de Ter, s'engega de nou el Taller de Voluntariat per a joves. Enguany s'arriba a la setzena edició d'un taller que va començar l'any 2001 i que s'ha mantingut i consolidat al llarg de tots aquests anys. El taller ha esdevingut un dels motors del voluntariat jove del nostre municipi, molts d'ells posteriorment s'ha anat incorporant a projectes i activitats del poble. Aquest estiu comptem amb una participació de prop de 30 joves i entre les activitats que duran a terme destaquem: la recollida d'aliments i roba per a Càritas, l'acompanyament en les sortides i activitats amb els avis de la Residencia, el suport al Projecte Brúixola i la preparació d'activitats per a joves. El projecte que va néixer de la Regidoria de Benestar Social, és un dels puntuals de les activitats d'estiu per a joves de Roda de Ter i actualment està coordinat i conduit per tècnics de Benestar Social i Joventut.

RECOLLIDA DE ROBA, MENJAR I TAPS
El proper 20 de juliol es fa una recollida de roba, menjar i taps. El menjar ha d'estar amb bon estat i el menjar que més es necessita és l'oli i les conserves. Això es destinarà a Cáritas i els taps que es destinin seran donat per la rodenca Alba Vegara per ajudar-la amb el seu tractament. La recollida es farà al mercat ambulant setmanal i al camp de futbol, de les 9 del matí a la 1 del migdia.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: