Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

L'edició maig-juny de la revista RDT ja està a la venda

Bookmark and Share
Portada i contraportada de la revista RDT, edició maig-juny 2017
Ampliar en una finestra emergent Portada i contraportada de la revista RDT, edició maig-juny 2017
Data de publicació: 05.07.17 09:14
Hi trobareu tota la cronologia del que ha succeït al municipi durant aquests dos mesos. A la contraportada, entrevista a la rodenca Bibi Martí Mas, monitoria educacional.

'La gran majoria comença per provar, per diversió, perquè tohom ho fa, perquè surts de festa...'. Aquest és el titular que encapçala l'entrevista a la monitori educacional Bibi Martí Mas a la contraportada de l'edició de maig-juny 2017 de la revista Roda de Ter, a la secció que porta per nom 'Saps què vull dir?'. Aquesta és la nova edició de la revista RDT que ha sortit a la venda i que correpon al número 755. Hi trobareu un repàs cronològic de les principals notícies que han succeït al nostre municipi durant aquest període. Una vegada més, es compta amb la col·laboració d'entitats com l'Escola de Música El Faristol, la Biblioteca Bac de Roda, la Fundació Miquel Martí i Pol, el Museu de l'Esquerda, el Grup Fotogràfic Roda, l'Arxiu Memòria Històrica de Roda o el Banc de la Llavor que tenen seccions fixes en cada edició. També hi trobareu seccions com 'De Roda que viu a fora' on s'entrevista a Pol Ballús Boixasa, el periodista esportiu del Diari Sport que treballa i resideix a Manchester (Anglaterra). La revista es complementa amb els esports, articles d'opinió i les col·laboracions d'altres entitats.
Podeu comprar la revista, al preu de 3,15 euros, als següents punts de venta:

  • Estació de Serveis Feixas Aulet
  • Llibreria-papereria Can Manolito
  • Queviures Sallent
  • Forn de pa Can Teiona (C. Ramon Martí)


També us podeu fer subscriptors, trucant a la redacció de la revista al 93 854 02 30 o enviant un correu electrònic a revista@rodadeter.cat.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: