Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Quatre entitats han presentat el seu projecte d'interès pel poble

Bookmark and Share
Els projectes els podeu consultar a la Biblioteca Bac de Roda fins el 23 de juliol de 2017
Ampliar en una finestra emergent Els projectes els podeu consultar a la Biblioteca Bac de Roda fins el 23 de juliol de 2017
Data de publicació: 07.07.17 09:28
L'Ajuntament de Roda de Ter compta amb 6.500 euros destinats a finançar el projecte guanyador. Estan exposats a la Biblioteca Bac de Roda i es poden visitar fins el 28 de juliol.

Des del dia 3 i fins el 28 de juliol estan exposats a la Biblioteca Bac de Roda els projectes de participación ciutadana per entitats que opten als 6.500 euros que l’Ajuntament de Roda de Ter ha destinat a un programa de participació ciutadana per a les entitats. L’Associació de Veïns del Barri del Coll de Roda, la Junta del Barri Bac de Roda, la Penya Blaugrana de Roda de Ter i les Masies de Roda i la Fundació de l’Esquerda han estat les entitats que han proposat realitzar un projecte d’interès municipal. A partir d’ara, es pot passar per la Biblioteca a consultar els projectes. Les votacions es poden fer a la mateixa bibilioteca i poden votar totes les entitats del poble, hagin o no presentat projecte.

Els projectes

Remodelació de l’Avinguda Puigmal
Des de l’Associació de veïns del Barri del Coll de Roda s’ha presentat un projecte per remodelar l’Avinguda Puigmal, del Barri Coll de Roda. Segons la proposta presentada, en els últims temps aquesta avinguda s’ha degradat molt i la sorra que hi ha fa que hi hagi moltes vespes. També s’ho afegeix el fet quan plou la sorra marxa, la qual cosa s’hi fan sots i pot provocar accidents. El projecte proposar canviar la sorra que ocupa tota la part central de l’avinguida per gespa.

Recondicionament de la Plaça Font de la Teula

La Junta del Barri Bac de Roda proposa el reacondicionament de la Plaça Font de la Teula. La proposta demana dotar la plaça d’elements que promoguin un ús sa i saludable de l’espai públic, que sigui adeqüat per totes les edats i que sigui diferencial i complementari de la resta de parcs del poble. La Junta proposa anivellar i pavimentar la zona equivalent a mitja pista de bàsquet, delimitar la zona de parc infantil, instal·lar un zona de multifunció amb escala horitzontal i treure alguns dels bancs que hi ha actualmente i col·locar-los a altres parts del poble.

Enllaçar el camí de la palanca de Samalassa amb el parc del marge esquerra del riu Ter
La Penya Blaugrana de Roda de Ter i Les Masies de Roda proposar un projecte per enllaçar el camí de la palanca de Samalassa amb el parc del marge esquerra del riu Ter, passar per sota de l’antiga escola de les Monges i anar a parar al costat on hi ha l’ascensor del Pont Vell, sense haver de passar pel barri de l’Atalaia. També es proposar fer un pipican als terrenys que hi ha davant de la Carpa.

Documentació i difusió del patrimoni de Roda de Ter
La Fundació Privada l’Esquerda presenta una proposta que inclou dos projectes encaminats a documentar i difondre el patrimoni històric i arquitectònic local: d’una banda la millora de la Ruta Bac de Roda, creada l’nya 2013, i de l’altra la creació d’un banc de dades amb la documentació (fotos, descripció, ubicació, etc…) d’elements singulars del patrimoni arquitectònic local que no apareixen a cap base de dades.


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: