Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

S’amplia el període per presentar projectes des de les entitats del poble fins al 30 de setembre

Bookmark and Share
Concurs projectes entitats
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 31.07.17 12:36
Aquest any, des de la regidoria d’Atenció i Participació Ciutadana es varen pressupostar 6.500 euros que, mitjançant un procés de participació de les entitats i associacions del poble, portarien a terme un projecte d’interès pel municipi, aquest podia consistir en un arranjament o en una actuació nova.

Per participar-hi, les entitats han d’aportar una proposta o memòria on s’expliqui l’actuació i s’adjunti un dibuix o croquis detallat en la mesura del possible.

Aquest concurs, que s’havia presentat el 23 de febrer, tenia com a data límit el 23 de juny de 2017, però atès que algunes entitats han fet arribar que no havien rebut la informació, que el grup d’Esquerra Republicana va demanar l’ampliació del període i davant la possibilitat d’ampliar la participació, s’ha posposat el termini de presentació de projectes fins al 30 de setembre.

Així doncs, les noves bases són:

*PERÍODE PER PRESENTAR ELS PROJECTES FINS A 30 DE SETEMBRE

*PERÍODE DE VOTACIONS DEL 2 D'OCTUBRE FINS AL 20 D'OCTUBRE

*PERÍODE DE RECOMPTA I VALORACIÓ DE PROJECTE GUANYADOR DEL 23 AL 27 D'OCTUBRE

*EL DILLUNS 30 D'OCTUBRE S'INFORMARÀ DEL PROJECTE GUANYADOR

*OBJECTE: UN PROJECTE D'INTERÈS PEL MUNICIPI, QUE POT CONSISTIR EN UN ARRANJAMENT O EN UNA ACTUACIÓ NOVA. CAL APORTAR UNA PROPOSTA O MEMÒRIA ON S'EXPLIQUI L'ACTUACIÓ I S'ADJUNTI UN DIBUIX O UN CROQUIS DETALLAT EN LA MESURA DEL POSSIBLE.

*IMPORT: EL COST DEL PROJECTE HA DE SER IGUAL O INFERIOR A 6.500 EUROS.

*VOTACIÓ: CADA ENTITAT O ASSOCIACIÓ HAGI PRESENTAT O NO UNA PROPOSTA, PODRÀ VOTAR FINS A TRES PROJECTES, A RAÓ D' 1 PUNT, 2 PUNT O 3 PUNTS.

*ELS PROJECTES SERAN EXPOSATS A LA BIBLIOTECA I EN LA MATEIXA HI HAURÀ L'URNA PER DIPOSITAR ELS VOSTRES VOTS.

*EL PROJECTE QUE TINGUI MÉS PUNTS, SERÀ EL GUANYADOR. EN CAS D'EMPAT, ES CONVOCARÀ ALS PRESIDENTS DE LES ENTITATS, UN REPRESENTAT DE CADA GRUP POLÍTIC I UN TÈCNIC MUNICIPAL PER FER UNA VOTACIÓ INTERNA DE DESEMPAT.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: