Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

UN BALLO IN MASCHERA. Nova visita al Gran Teatre del Liceu

Bookmark and Share
UN BALLO IN MASCHERA
Ampliar en una finestra emergent UN BALLO IN MASCHERA
Data de publicació: 03.08.17 11:33
En el marc del projecte LICEU AL TERRITORI i des de la Regidoria de Cultura, us proposem una nova visita al Gran Teatre del Liceu a veure l'˛pera, UN BALLO IN MASCHERA (BALL DE MASCARES).

La sortida estÓ prevista pel 15 d'octubre, Ús un diumenge. Hem pensat que d'aquesta manera obrim el ventall de possibilitats a mÚs persones que vulguin gaudir d'una ˛pera en directe. L'obra comenša a les sis de la tarda, per tant la sortida seria a les quatre, des de l'esplanada al costat de la carpa. Les inscripcions ja estan obertes a l'ajuntament. El preu de les entrades Ús de 90 euros. L'autocar, com l'any passat el subvenciona l'ajuntament.

El projecte LICEU AL TERRITORI, forma part del conveni que tÚ l'ajuntament de Roda de Ter amb el Liceu. Aquest conveni ens permet gaudir d'una ˛pera en directe, en localitats de molt bona visibilitat i amb un descompte important, ja que aquestes entrades estan a la venda per 154 euros.

Dins del mateix projecte tenim CONFER╚NCIES AL TERRITORI, tindrem la conferŔncia del music˛leg i crÝtic d'˛pera, Pol Avinyˇ. En Pol serÓ a Roda el 2 d'octubre a les vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca. La conferŔncia, oberta a tothom, servirÓ per contextualitzar l'˛pera de Verdi, UN BALLO IN MASCHERA. Es repassarÓ l'argument i alhora ens donarÓ les claus d'audiciˇ que permetran desgranar i gaudir amb intensitat de l'˛pera. En Pol colĽlabora professionalment amb el Liceu per a la difusiˇ de l'˛pera i l'acostament del Liceu al territori catalÓ.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: