Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Roda de Ter estrena un parc de lleure caní

Bookmark and Share
Pac de lleure caní
Ampliar en una finestra emergent Pac de lleure caní
Data de publicació: 03.08.17 13:04
Roda de Ter estrena un parc de lleure caní que està situat al barri de Sant Sebastià, just davant de l’Institut Miquel Martí i Pol, al costat de les naus de l’antiga fàbrica de Can Puigneró.

L’Ajuntament de Roda de Ter ha instal·lat una tanca a uns terrenys que fan uns 700 metres2 per destinar-los a un espai on els gossos puguin passejar sense anar lligats. S’hi ha plantat 3 arbres, s’hi ha col·locat 2 bancs, 1 paperera per als excrements i 1 font. També s’hi ha col·locat un cartell amb les normes que han de seguir els propietaris dels gossos que utilitzin aquest espai. Dins del recinte els gossos poden anar sense lligar excepte els considerats de raça perillosa. Els gossos que poden mossegar han d’anar amb morrió. Cal respectar la vegetació i mobiliari i en sortir de la zona d’esbarjo cal portar el gos lligat. També es recorda que els propietaris de gossos són responsables de tot el que faci el seu gos, tant en aquesta zona com a fora.

La regidora de Salut, Yolanda Tristancho, ha explicat que aquest projecte ha estat demanat per diversos veïns de la població i que la seva estrena també coincidirà amb la reactivació, el mes de setembre, de la campanya 'Tu ets les seves mans', campanya adreçada als propietaris de gossos per mantenir un poble net i cívic. En el mateix cartell amb les normes es recorda que “si no vols trepitjar cap merda, comença recollint la del teu gos”. La regidora afegeix que es tracta d’un espai on els gossos puguin passejar sense anar lligats i no un lloc per portar-los a fer els excrements. En tot cas, s’ha col·locat una paperera on poder-los llençar. També ha explicat que s’ha escollit aquest terreny per la seva accessibilitat i situació relativament a prop del centre del poble i que s’hi ha destinat un pressupost de 6.500 euros.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: