Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Creacció consolida els seus serveis de suport als emprenedors amb el Centre de Recursos

Bookmark and Share
Logotip Centre de Recursos - Creacció
Ampliar en una finestra emergent Logotip Centre de Recursos - Creacció
Data de publicació: 22.08.17 08:40
El Centre de Recursos ajuda a organitzar i agilitzar la feina als emprenedors, autònoms i micro empreses oferint hores de suport d’un professional, periòdiques o puntuals en les tasques que necessiti.

El Centre de Recursos és el nou servei que els serveis d’emprenedoria de l’Ajuntament de Centelles, Ajuntament de Manlleu, Ajuntament de Roda de Ter, Consorci del Lluçanès i Creacció ofereixen al territori, amb l'objectiu d'ajudar als empresaris a alliberar-se de tasques administratives i de gestió i així poder dedicar més temps a aportar valor als seus clients i incrementar la qualitat del seu servei. Aquesta iniciativa es va posar en marxa per fomentar un model d'emprenedoria social que primer es va plantejar com una prova pilot per als viveristes de Creacció i que vistes les necessitats dels emprenedors, ara obre l’oferta al territori.
El model d'emprenedoria social del Centre de Recursos es consolida després del tast del servei que s’ha dut a terme durant sis mesos amb 13 empreses al llarg de més de 750 hores. La majoria de clients del Centre de Recursos han aconseguit reduir un 80% el temps que dedicaven a tasques que no eren les principals de la seva activitat econòmica, i el 75% de les empreses han valorat positivament o molt positivament el servei. L’aspecte més ben valorat són la seva eficiència, la seva flexibilitat i el seu cost. El Centre de Recursos ajuda a organitzar i agilitzar la feina als emprenedors, autònoms i micro empreses oferint hores de suport d’un professional, periòdiques o puntuals en les tasques que necessiti.
Aquest servei s'adapta a les necessitats de l'empresari, i realitza diversos tipus de tasques tant administratives com de gestió bases de dades, gestió documental. Atenció telefònica, tràmits....

Des del Centre de Recursos s'ofereix poder comptar amb un professional qualificat per delegar aquelles tasques que et prenen temps, només les hores que et facin falta. Ho pots sol·licitar ara i es posaran en contacte amb tu per saber què necessites i escollir el perfil de suport que encaixi més amb les teves necessitats. El preu del suport per hores periòdiques
és de 7€/hora i el preu del suport hores puntuals és de 10€/hora.

Per a sol·licitar més informació clicar aquí.

Per conèixer més el Centre de Recursos clicar aquí.


QUÈ DIUEN LES EMPRESES QUE HAN UTILITZAT AQUEST SERVEI?

  • 63,6% de les empreses han reduït un 80% del temps que dedicaven a les tasques per les quals han contractat el servei
  • Més del 80% de les empreses valoren positiva o molt positivament el servei rebut
  • El que més es valora és l'eficiència, la flexibilitat i labona relació qualitat-preu
Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: