Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

L’exposició “Ossos” arriba al Museu Arqueològic de l'Esquerda de Roda de Ter

Bookmark and Share
Cartell de l'exposició 'Òssos. Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física'
Ampliar en una finestra emergent Cartell de l'exposició 'Òssos. Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física'
Data de publicació: 07.09.17 12:50
El Museu Arqueològic de l’Esquerda, de Roda de Ter, inaugura el divendres, 8 de setembre, a les 20 h l’exposició itinerant “Ossos: un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física”. La mostra ens apropa a les condicions de vida de les poblacions catalanes entre els segles VIII i XV, a través de l’estudi de les restes d'esquelets localitzades en jaciments arqueològics, bàsicament de la Catalunya Central. L'exposició, que està produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya amb la col·laboració de Diputació de Barcelona, recull una cinquantena d’objectes patrimonials entre esquelets, cranis, ossos d’extremitats i d’altres elements contextuals, que s’exposen per mostrar com i quin tipus d’informació es pot obtenir a partir de les restes òssies.
'Ossos' es podrà veure fins al 3 de desembre a Roda de Ter, i està previst que es pugui visitar fins a finals del 2018 per diferents museus d’Arqueoxarxa i de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona.


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: