Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

4a Fira d'Espectacle Hípics de Roda de Ter, els dies 16 i 17 de setembre

Bookmark and Share
Presentació de la 4a Fira d'Espectacles Hípics de Roda de Ter
Ampliar en una finestra emergent Presentació de la 4a Fira d'Espectacles Hípics de Roda de Ter
Data de publicació: 13.09.17 11:09
S'espera l'assistència de més 3.000 persones per gaudir dels espectacles d'aquesta nova edició, la qual presenta novetats: es trasllada a la zona de la Carpa i s'allarga d'un a dos dies.

El cap de setmana del 16 i 17 de setembre té lloc la 4a edició de la Fira d'Espectacles Hípics de Roda de Ter. Un esdeveniment que ret homenatge a Joan Serra Arbat, pare dels germans John i Santí Serra de Sercam Shows, organitzaodrs de la Fira.
Després de l'èxit de les edicions anteriors, aquest any l'organització de la Fira presenta importants novetats. Passarà a ser d'un dia a allargar-se tot el cap de setmana, i també estrena ubicació per millorar els accessos i comoditat dels espectadors. La Fira es realitzarà a l'esplanada del costat de la Carpta de Roda de Ter, i entre d'altres s'hi podrà veure espectacles de disciplines diverses, tots de primer nivell mundial.
Un cap de setmana on es podrà veure un espectacle de cavalls menorquins a càrrec de Jaleo Menorquí amb la presència en pista de 6 cavalls que sorprenen per la seva bellesa, un show amb un carro de foc espectacular, també cal destacar l'espectacle de carreres de carros romans que presenta la companyia francesa Impulsión. A més, Santí Serra realitzarà els seus espectacles d'aquest any i presentarà en exclusiva el seu nou show on els cavalls àrabs seran els protagonistes. La nit del dissabte, un cop acabats els espectacles, l'organtizació realitzarà una festa a la Carpa amb l'assistència de tots els artistes i els convidats Vips i on podran assistir tots els espectadors.
Aquesta fira que organitza Sercam Shows amb la col·laboració del consistori rodenc, és un homenatge a Joan Serra Arbat, pare de John i Santí, traspassat el 2012. Joan Serra va estar sempre molt amplicat en el món del cavall, impulsor de diverses activitats hípiques de la comarca d'Osona i membre de la Comissió dels Tonis. En aquesta edició els germans Serra destinaran part dels diners de les entrades a una associació benèfica.

Per assistir a la fira es poden comprar les entrades anticipades a l'Ajuntament de Roda de Ter (telèfon: 93 850 00 75) o dues hores abans de l'inici a les taquilles.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: