Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

El projecte presentat per l'Arxiu Mem˛ria Hist˛rica guanya el concurs de participaciˇ ciutadana adrešat a les entitats del poble

Bookmark and Share
El projectes de les entitats es van poder consultar a la Biblioteca Bac de Roda.
Ampliar en una finestra emergent El projectes de les entitats es van poder consultar a la Biblioteca Bac de Roda.
Data de publicació: 07.11.17 09:43
Ja hi ha guanyador del concurs de Projectes de participaciˇ ciutadana per entitats 2017. Dels 6 projectes que es van presentar, el que ha rebut mÚs punts ha estat el presentat per l'Arxiu Mem˛ria Hist˛rica amb el tÝtol 'Recuperar la mem˛ria hist˛rica del poble'. Per tal de preservar i donar a conŔixer la hist˛ria del poble per mitjÓ d'entrevistes a la gent gran sobre els Ómbits locals (laborals, festius, esportius, etc.) i per portar a terme aquestes filmacions, des de l'entitat es proposa poder disposar d'una filmadora i una gravadora.Les filmacions quedaran arxivades i registrades a l'Arxiu de la Mem˛ria Hist˛rica. El seu ˙s serÓ donar a conŔixer les vivŔncies de la gent del poble, salvaguardant aixÝ la mem˛ria rodenca. Les altres entitats del poble que van presentar projecte sˇn: Associaciˇ de ve´ns Barri Coll de Roda, Associaciˇ de ve´ns Barri Bac de Roda, Fundaciˇ l'Esquerda, Penya Blau-grana i Associaciˇ de ve´ns Barri Bon Amic.
Recordem que des de la regidoria de Participaciˇ i atenciˇ ciutadana es va ampliar el perÝode per presentar els projectes dĺinterŔs municipal fins a 30 de setembre i el perÝode de votacions va acabar el 20 d'octubre. El perÝode de recompte i valoraciˇ de projecte guanyador va ser del 23 al 27 d'octubre i el dilluns 30 d'octubre es va informar del projecte guanyador. Aquest concurs estava adrešat a totes les entitats del poble, les quals podien presentar un projecte d'interŔs pel municipi, que pot consistir en un arranjament o en una actuaciˇ nova. El cost del projecte ha de ser igual o inferior a 6.500 euros. A la votaciˇ hi va poder participar cada entitat o associaciˇ del poble, haguÚs presentat o no una proposta.

L'Arxiu Mem˛ria Hist˛rica de Roda demana la colĚlaboraciˇ de la poblaciˇ per preservar la documentaciˇ d'aquests moments hist˛rics

Des del mes de setembre estem vivim uns esdeveniments que passaran a la hist˛ria i de la qual tots estem vivint i fent hist˛ria. LĺArxiu Mem˛ria Hist˛rica de Roda de Ter, i per tal de preservar la documentaciˇ audiovisual de cara a les generacions futures, volem fer una crida per recollir fotografies i vÝdeos i ens agradaria que les/els compartÝssiu amb nosaltres ja que formen part del nostre patrimoni hist˛ric. Tota aquesta documentaciˇ quedarÓ arxivada a la Mem˛ria Hist˛rica. Podeu enviar-les al correu: memoriaroda@hotmail.com. O ens les podeu fer arribar els dimarts a la sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda (de 4 a 6 de la tarda). Convindria anotar la data, lloc i hora i lĺautor de la foto. Moltes grÓcies per la vostra colĚlaboraciˇ.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: