Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Reunió per preparar la Fira de Pont a Pont 2017

Bookmark and Share
Una imatge d'un detall d'una de les parades de la Fira de Pont a Pont 2016
Ampliar en una finestra emergent Una imatge d'un detall d'una de les parades de la Fira de Pont a Pont 2016
Data de publicació: 10.11.17 15:06
L'Ajuntament de Roda de Ter convoca una reunió el dijous 16 de novembre a 2/4 de 9 del vespre a la Sala Polivalent de la Biblioteca Bac de Roda per parlar de l'organització d'una nova edició de la fira.

Un any més arriba la cita que serveix d’excusa perquè tots nosaltres passem un diumenge plegats i gaudim dels actes: la Fira de Pont a Pont que enguany es celebrarà el diumenge 17 de desembre, així doncs és hora de retrobar-nos per preparar l’activitat. Com ja sabeu l’organització de la fira depèn de la participació dels paradistes, per tant des de l’Ajuntament estem segurs que amb la vostra col·laboració el número de parades d’enguany seguirà creixent.
Si en fem una bona difusió aquesta fira tindrà ressò arreu de la comarca i tothom podrà gaudir del patrimoni cultural de Roda juntament amb un dia ple d’activitats i parades al carrer. Per tot això, us volem veure a la reunió que tindrà lloc el dijous 16 de novembre a 2/4 de 9 del vespre a la Sala Polivalent de la Biblioteca Bac de Roda i parlar-ne tots plegats. Comptem amb la vostra participació per millorar la fira, tot i això pels que no pugueu assistir la setmana següent us farem arribar les bases i la sol·licitud per poder participar en la mateixa.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: