Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

La inauguració dels pessebres de Roda comptarà amb el periodista rodenc Jordi Armenteras

Bookmark and Share
Jordi Armenteras
Ampliar en una finestra emergent Jordi Armenteras
Imatge duna postal amb un diorama de l'Agrupació Pessebrista de Roda - Àlex Sánchez
Ampliar en una finestra emergent Imatge duna postal amb un diorama de l'Agrupació Pessebrista de Roda (Autor: Àlex Sánchez)
Data de publicació: 28.11.17 11:45
L'acte d'inauguració dels diorames de l'Agrupació Pessebrista de Roda de Ter té lloc el diumenge 3 de desembre, a les 12 del migdia, a la segona planta de l'edifici de Can Planoles i, tot seguit, a la sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda.

Els pessebres de Roda de Ter són una de les tradicions més entranyables d'aquestes festes de Nadal que no ens podem deixar perdre. Des de fa 38 anys, ho fan possible des de l'Agrupació Pessebrista de Roda de Ter que hi comencen a treballar intensament just quan acaben les vacances d'agost per tenir-ho tot a punt a principis del mes de desembre. Enguany, l'exposició de diorames s'obre al públic el diumenge 3 de desembre i la inauguració té lloc aquest mateix dia, a les 12 del migdia. L'acte anirà a càrrec de l'alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, que estarà acompanyat també per l'alcalde de Les Masies de Roda, Ramon Isern, i altres regidors. El convidat especial d'aquest any és el periodista rodenc Jordi Armenteras. L'acte consisteix en una visita de l'exposició que està situada a la segona planta de l'edifici de Can Planoles. Després de la visita, el convidat especial signa el llibre d'honor de l'Agrupació Pessebrista. A continuació es fa l'acte protocol·lari, amb els parlaments, a la sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda (al carrer Bac).


INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DE DIORAMES
La inauguració de l'exposició té lloc el diumenge 3 de desembre, a les 12 del migdia, a la mateixa seu de l'Agrupació Pessebrista de Roda (Edifici de Can Planoles - C. Ramon Martí, 42, 2a planta). A continuació tindrà lloc l’acte protocol·lari a la sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda.

DIES I HORARIS DE L'EXPOSICIÓ
Del 3 de desembre de 2017 al 14 de gener del 2018
Lloc: Edifici de Can Planoles - C. Ramon Martí, 42, 2a planta - Roda de Ter

Hores de visita
Diumenges i festius: de 12h a 14h i de 17h a 20.30h.
Dissabtes, vigílies: de 17h a 20h.
Laborables de Nadal a Reis: de 17h a 20h.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: