Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

El comerços d'ARC regalen 3.500 euros en compres de Nadal

Bookmark and Share
Imatge del cartell de la campanya d'ARC del Nadal 2017
Ampliar en una finestra emergent Imatge del cartell de la campanya d'ARC del Nadal 2017
Data de publicació: 04.12.17 12:50
La campanya 'Per Nadal...Sorteig de les botigues' durarà fins el 5 de gener de 2018.

L'Associació Roda de Comerciants (ARC) posa en marxa del 4 de desembre de 2017 al 5 de gener de 2018 la campanya “Per Nadal... Sorteig de les botigues” amb l'objectiu de promocionar les compres als establiments associats durant les festes nadalenques. En concret, se sortejaran 18 premis amb un valor total de 3.500 euros per poder gastar als diferents comerços que integren l'ARC.

El requisit per poder participar a la campanya és, una vegada fetes les compres, omplir les butlletes que hi haurà als diferents establiments durant aquest mes. Els guanyadors es donaran a conèixer en un sorteig obert al públic que es farà el dissabte 13 de gener al Teatre Eliseu; l'acte tindrà lloc a les 5 de la tarda i s'animarà amb la projecció d'una pel·lícula infantil.
L'entrega de premis als guanyadors es farà al mateix teatre el dijous següent, dia 18 de gener. El regal de premis en vals de compra és una iniciativa que ja s'ha dut a terme altres anys per aquestes dates; concretament, es va posar en marxa el 2006 i en el transcurs d'aquests dotze anys ha anat augmentant el número de premis, passant dels sis guanyadors inicials als divuit que s'entreguen enguany. La campanya compta amb el suport de l'Ajuntament de Roda de Ter, així com de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

La presidenta de l'Associació Roda de Comerciants, Núria Puntí, explica que “posem en marxa la campanya de Nadal amb moltes ganes i il·lusió. Roda té un teixit comercial petit però cohesionat i l'objectiu de la iniciativa no és altra que donar-lo a conèixer entre els veïns del municipi i dels pobles del voltant, de manera que no s'hagin de desplaçar a fora per fer les compres nadalenques. En definitiva, volem que sigui un reclam que ens permeti premiar-los per la seva confiança i fidelitat”.
L'ARC, nascuda l'any 2004, és una entitat que té com a objectiu dinamitzar el teixit comercial del municipi i promoure el comerç. Està formada per una quarantena de comerços associats que representen les diferents zones comercials de Roda de Ter.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: