Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Presentació de la nova temporada de gener a juny de 2018 de Teatrets d’Osona

Bookmark and Share
Roda de premsa de presentació de la nova temporada de gener a juny de 2018 de Teatrets d’Osona
Ampliar en una finestra emergent Roda de premsa de presentació de la nova temporada de gener a juny de 2018 de Teatrets d’Osona
Data de publicació: 12.01.18 14:16
Fidels a la voluntat de facilitar l’accés a produccions de qualitat i de forma propera, les àrees de cultura de Sant Hipòlit de Voltregà, Roda i Tona han presentat els espectacles que conformaran la segona i darrera fase de la tercera edició dels Teatrets d’Osona. El dimarts 9 de gener va tenir lloc a la sala La Canal de Tona la presentació de la programació estable de teatre de TEATRETS D’OSONA, projecte del qual formen part els municipis de Sant Hipòlit de Voltregà, Roda de Ter i Tona.
Amb la voluntat de facilitar l’accés a produccions de qualitat i de forma propera, aquesta nova temporada de TEATRETS d’OSONA es presenta amb més continguts i interès que mai.
Després de tres anys de treballar conjuntament, les regidories de cultura de Tona, Sant Hipòlit de Voltregà i Roda de Ter, la programació enguany presentada aporta qualitat i sentit a les accions que es desenvolupen des dels respectius teatres.
Aquesta tercera temporada ja pren forma partida en els períodes de setembre a desembre i de gener a juny per a facilitar la comunicació, millorar la informació als usuaris i amics i donar millor accés a les propostes que s’han presentat.
Com podreu veure, la programació que és d’una altíssima qualitat, inclou produccions premiades en festivals del país i de la resta d’Europa.

Podeu consultar tota la programació de gener a juny de 2018 prevista dins Teatrets d'Osona, a l'enllaç adjunt.

Podeu comprar les entrades on-line dels espectacles del Teatre Eliseu de Roda de Ter, a l'enllaç adjunt.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: