Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

RÓdio Roda estrena La PirÓmide de Maslow, un programa de rÓdio per promocionar el comerš local

Bookmark and Share
La PirÓmide de Maslow, un programa radiof˛nic per promocionar el comerš local
Ampliar en una finestra emergent La PirÓmide de Maslow, un programa radiof˛nic per promocionar el comerš local
Data de publicació: 24.01.18 12:50
╔s un programa sobre les necessitats humanes i el comerš local. Forma part d'un projecte innovador de promociˇ comercial del comerš local, les fires i els mercats de Manlleu, el VoltreganŔs, el Collsacabra, Masies de Roda i Roda de Ter.

Aquest divendres 26 de gener s'estrena a RÓdio Roda el programa La PirÓmida de Maslow. ╔s un programa sobre les necessitats humanes i el comerš local. Forma part d'un projecte innovador de promociˇ comercial del comerš local, les fires i els mercats de Manlleu, el VoltreganŔs, el Collsacabra, Masies de Roda i Roda de Ter, amb la colĚlaboraciˇ de Diputaciˇ de Barcelona. El programa estÓ condu´t per Enric Gil. Amb DÝdac Gelabert (Manlleu), Susagna Tubau (El Collsacabra), Miquel ArumÝ (Sant Hip˛lit i Masies de VoltregÓ) i Dani RifÓ II (Masies i Roda de Ter). Dirigit per Arkham Studio.
El programa s'emet en directe el dijous a les 7 de la tarda per RÓdio Manlleu i es fa la reemissiˇ en diferit a travÚs de les emissores municipals dels municipis que formen part d'aquest projecte de promociˇ del comerš local com sˇn RÓdio Roda i RÓdio VoltregÓ.
Ple que fa a RÓdio Roda, el programa s'emet els divendres a les 5 de la tarda a travÚs del 107.6 de la FM i es podrÓ escoltar tambÚ per la rÓdio on line (www.radioroda.cat) i recuperar el podcast a travÚs de la pÓgina web de l'emissora municipal.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: