Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

L'àrea d'esports de l'Ajuntament de Roda de Ter estrena dues bicicletes elèctriques

Bookmark and Share
L'encarregat de manteniment de l'àrea d'esports i el regidor d'Esports, amb les bicicletes elèctriques.
Ampliar en una finestra emergent L'encarregat de manteniment de l'àrea d'esports i el regidor d'Esports, amb les bicicletes elèctriqu
Data de publicació: 09.02.18 13:45
L'Ajuntament de Roda de Ter ja compta amb 2 bibicletes elèctriques que han estat lliurades per la Diputació de Barcelona. Aquestes bicicletes les utilitzaran el personal de l'àrea d'esports del consistori rodenc.
La Diputació de Barcelona va fer lliurament ahir de 112 bicicletes elèctriques a 74 municipis de la demarcació, destinades tant a la policia local com a serveis municipals.
Gràcies a aquest programa, iniciat l’any 2008 i que s’emmarca en la línia estratègica de mobilitat tova i en una política més general d’eficiència energètica, la Diputació de Barcelona ha cedit ja 563 bicicletes a un conjunt de 300 municipis de la demarcació.
La implantació d’aquest programa està comportant un important estalvi de més de 650 tones anuals de CO₂ a l’atmosfera, però també un important efecte exemplificador, ja que des de les administracions locals el ciutadans veuen en la implantació de la bicicleta com un element pacificador del trànsit així com un descens de la contaminació, tant acústica com atmosfèrica.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: