Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Trasllat de l'Escola de Música El Faristol a les antigues escoles Sant Joan, el curs vinent

Bookmark and Share
Una de les aules buides de les antigues escoles Sant Joan, on es traslladarà l'Escola de Música.
Ampliar en una finestra emergent Una de les aules buides de les antigues escoles Sant Joan, on es traslladarà l'Escola de Música.
Data de publicació: 27.02.18 12:58
Després del trasllat de l'escola Emili Teixidor al nou edifici, l'Ajuntament de Roda de Ter continuarà pagant el lloguer de les antigues escoles Sant Joan per ubicar-hi l'Escola de Música El Faristol.

Amb el canvi d'ubicació de l'escola Emili Teixidor, les instal·lacions de les antigues Escoles Sant Joan han quedat buides. Però tal i com ha explicat l'alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, l'Ajuntament de Roda de Ter continua mantenint el lloguer d'aquestes instal·lacions, propietat del Bisbat de Vic, perquè està previst que l'Escola de Música Municipal El Faristol de Roda de Ter i L'Esquirol s'hi traslladi de cara el proper curs. L'Escola de Música ocupa actualment el tercer pis de l'edifici de Can Planoles i també utilitza part de la primera planta. L'alcalde ha explicat que les antigues escoles Sant Joan necessitaran algunes reformes. També ha recordat que les aules prefabricades ubicades al pati que es van utilitzar per ampliar l'escola Emili Teixidor són propietat del Departament d'Ensenyament i que, per tant, retornaran al seu propietari.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: