Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Roda de Ter aprova la concessió del tanatori a Cuberta Serveis Funeraris

Bookmark and Share
El regidor d'Urbanisme i l'alcalde, amb representants de l'empresa Cuberta Serveis Funeraris.
Ampliar en una finestra emergent El regidor d'Urbanisme i l'alcalde, amb representants de l'empresa Cuberta Serveis Funeraris.
Data de publicació: 06.03.18 14:27
Aquest va ser un dels punts de l'ordre del dia del ple de febrer, el qual va ser aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern, format per IPR i PdeCat, i amb l'abstenció d'ERC, a l'oposició.

L'Ajuntament de Roda de Ter va aprovar en el ple de febrer la concessió d'un terreny de titularitat municipal per destinar-lo a la construcció i posada en funcionament d'un tanatori en gestió privada, amb la redacció del corresponent projecte d'obres, a favor d'Agència i Taller de fusteria Fill de J. Cuberta SA (Cuberta Serveis Funeraris). La concessió tindrà una durada de 39 anys, prorrogable, i el cànon anual s'estableix en 100 euros, que l'empresa haurà d'abonar a l'ajuntament dins el termini d'un mes de l'acabament de cada exercici. El tanatori es construirà en uns terrenys del costat del cementiri municipal i comptarà amb dues sales de vetlla, un espai multiconfessional per a 70 persones assegudes, magatzem/garatge, sanitaris, una zona d'atenció al client i també s'ha previst un aparcament exterior. El regidor d'Urbanisme, Antoni Escarrabill, ha explicat que amb aquesta obra 'quedarà endreçat un espai de 2.500 metres quadrats, situat entre el cementiri i la plaça del Poeta'. La inversió prevista és de 850.000 euros, amb un termini d'execució de 8 mesos. L'alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, preveu que estigui acabat abans d'acabar aquesta legislatura el maig del 2019. Aquest punt de l'ordre del dia del ple de febrer va ser aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern, format per IPR i PdeCat, i amb l'abstenció d'ERC, a l'oposició. ERC considera que és un servei que s'hauria de mancomunar amb altres municipis.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: