Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

“En Canta”, un festival de petit format de cantautors i cantautores que tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de maig a Roda de Ter

Bookmark and Share
Després de la roda de premsa de presentació, es va mostrar el cartell amb tota la programació.
Ampliar en una finestra emergent Després de la roda de premsa de presentació d'En Canta, es va mostrar el cartell amb la programació.
Data de publicació: 08.03.18 13:53
L’obertura del festival anirà a càrrec de Roger Mas, que vindrà a Roda de Ter a presentar el seu nou treball “Parnàs” al Teatre Eliseu.

Roda de Ter ha presentat “En Canta”, un festival de petit format de cantautors i cantautores que tindrà lloc a diversos escenaris de la població els dies 11, 12 i 13 de maig de 2018. Aquesta serà la primera edició d’aquest festival acústic que comptarà amb les actuacions de Roger Mas, Maria Rodés, Marion Harper, Roger Usart, Mathew McDaid, Lu Rois, Guillem Roma i Guillem Ramisa. Quan des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Ter es va plantejar la possibilitat de crear un festival de música, es va tenir molt clar que s’apostaria per la proximitat entre l’artista i el públic en escenaris diferents dels habituals. Els concerts havien de ser poc amplificats, amb poca instrumentació, per donar més rellevància a la música per si mateixa.
El festival En canta es va començar a gestar fa un any i aquest dimecres 7 de març s’ha presentat a la premsa el cartell de propostes artístiques. L’elecció ha estat difícil per la quantitat i qualitat de cantautors i cantautores que hi ha actualment en el panorama català. Segons l’organtizació de l’En Canta: “Ens ha quedat una programació eclèctica i diversa, on es pot veure molt clar que el fil conductor és la veu, però on hi ha estils i mitjans molt diferents”. L’obertura del festival anirà a càrrec de Roger Mas, que vindrà a Roda de Ter a presentar el seu nou treball “Parnàs” i Guillem Ramisa, que obrirà el concert. Aquests seran els únics concerts que es faran en un escenari “convencional”, al Teatre Eliseu. La resta d’escenaris s’han localitzat en altres indrets del poble com pot ser la Plaça Major de Roda de Ter, la Capella del Sòl del Pont o el Museu de l’Esquerda.
Per a més informació, podeu seguir el festival a través de la seva pàgina de facebook i instagram.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: