Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Obert el termini per presentar proposicions per fer-se càrrec del bar-restaurant de Can Planoles

Bookmark and Share
Bar-restaurant Can Planoles de Roda de Ter.
Ampliar en una finestra emergent Bar-restaurant Can Planoles de Roda de Ter.
Data de publicació: 01.03.18 15:46
El 30 de març acaba el termini per accedir a l'explotació d'ús del local situat al carrer Ramon Martí, 44. L'Ajuntament de Roda de Ter va aprovar les bases que han de regir el concurs i les condicions d’explotació d'aquest local.

L’Ajuntament de Roda de Ter va aprovar en el ple del 20 de febrer de 2018 l'expedient del contracte de cessió de l'ús del local situat a Can Planoles, la convocatòria i les bases que han de regir el concurs i les condicions d'explotació del bé patrimonial. El dia 30 de març s’acaba el termini per a la presentació de propostes per la concessió del bar-restaurant de Can Planoles.

El bar restaurant de Can Planoles està situat al carrer Ramon Martí, 44, i té uns 98 metres quadrats. Aquest local compta amb el mobiliari, aparells i maquinària necessària per poder desenvolupar l'activitat. No es podrà desenvolupar cap altra activitat sense autorització expressa de l'Ajuntament. El contracte tindrà una durada inicial d’1 any, prorrogable per igual termini, si cap de les dues partes manifesta el contrari amb una antel·lació mínima de dos mesos abans d'acabar cadascun dels períodes, fins a un màxim de 20 anys.

Podeu llegir les bases que han de regir el concurs i les condicions d’explotació del local destinat a bar-restaurant de Can Planoles cliclant aquí.
Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: