Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Tall de circulació de la BV-522 per les obres d’ampliació del pont de Can Molas a Manlleu

Bookmark and Share
El riu Ter, al seu pas per Roda de Ter, entre el Pont Nou i el Pont Vell.
Ampliar en una finestra emergent El riu Ter, al seu pas per Roda de Ter, entre el Pont Nou i el Pont Vell.
Data de publicació: 13.03.18 14:45
Aquest dimecres, 14 de març, començaran les obres d’ampliació del pont de Can Molas de Manlleu, la qual cosa afectarà el trànsit que passa actualment per Roda de Ter.

Aquest dimecres, 14 de març, començaran les obres d’ampliació del pont de Can Molas de Manlleu i la millora de l’accés al veïnat de Vista Alegre, a la B-522 a Manlleu. Amb motiu d’aquestes obres, que realitza la Diputació de Barcelona, la circulació pel pont quedarà totalment tallada durant 11 mesos, pel que s’han senyalitzat itineraris alternatius en ambdós sentits per la C-17 i per Roda de Ter a través de la BV-522 i la C-153 direcció Vic. Aquest tall de circulació i els itineraris alternatius faran que es vegi afectat el trànsit que habitualment passa per Roda de Ter.
L’actuació que es realitzarà per l’ampliació del pont suposarà una millora substancial tant per a la circulació de vehicles com de vianants i ciclistes amb seguretat, amb dos carrils de circulació de tres metres d’ample cadascun, més 0,3 metres de vorals, així com dues voreres de 1,5 metres d’ample. En total, l’ample de la secció tipus del pont serà de 10,7 m.
Aquestes obres, que tenen un pressupost de licitació de dos milions d'euros, també inclouen la construcció d’una minirotonda i la urbanització de l’accés al barri de Vista Alegre, així com la rehabilitació del pont de pedra, la instal·lació de noves baranes i barreres de seguretat i nou enllumenat.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: