Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Entrades a la venda per “En Canta”, el festival de petit format de cantautors i cantautores, els dies 11, 12 i 13 de maig a Roda

Bookmark and Share
Imatge de la web del festival En canta
Ampliar en una finestra emergent Imatge de la web del festival En canta
Data de publicació: 27.03.18 13:53
L’obertura del festival anirà a càrrec de Roger Mas, que vindrà a Roda de Ter a presentar el seu nou treball “Parnàs” al Teatre Eliseu.

Ja estan a la venda les entrades per als diversos concerts que formen el primer cartell del festival 'En Canta'. Un festival de petit format de cantautors i cantautores que s'estrena a Roda de Ter els dies 11, 12 i 13 maig i tindrà lloc a diversos escenaris de la població. En aquesta primera edició, el festival acústic comptarà amb les actuacions de Roger Mas, Maria Rodés, Marion Harper, Roger Usart, Mathew McDaid, Lu Rois, Guillem Roma i Guillem Ramisa. Quan des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Ter es va plantejar la possibilitat de crear un festival de música, es va tenir molt clar que s’apostaria per la proximitat entre l’artista i el públic en escenaris diferents dels habituals. Els concerts havien de ser poc amplificats, amb poca instrumentació, per donar més rellevància a la música per si mateixa.
L’obertura del festival anirà a càrrec de Roger Mas, que vindrà a Roda de Ter a presentar el seu nou treball “Parnàs” i Guillem Ramisa, que obrirà el concert. Aquests seran els únics concerts que es faran en un escenari “convencional”, al Teatre Eliseu. La resta d’escenaris s’han localitzat en altres indrets del poble com pot ser la Plaça Major de Roda de Ter, la Capella del Sòl del Pont o el Museu de l’Esquerda.
Per a més informació, podeu seguir el festival a través de la seva pàgina de facebook i instagram.

Per comprar entrades i consultar la programació cliqueu aquí

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: