Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Ja s'ha constituït el consistori infantil format per alumnes de 6è de primària de les escoles de Roda de Ter

Bookmark and Share
Membres del consistori infantil del curs 2017-2018, en el ple de constitució del 5 d'abril del 2018.
Ampliar en una finestra emergent Membres del consistori infantil del curs 2017-2018, en el ple de constitució del 5 d'abril del 2018.
Data de publicació: 06.04.18 10:23
L'Ajuntament de Roda de Ter tira endavant per segon any el consistori infantil després de la bona acollida que va tenir en la primera ocasió.

Roda de Ter ja torna a tenir consistori infantil format per alumnes de 6è de primària de les escoles Mare de Déu del Sol del Pont i Emili Teixidor. El dijous 5 d'abril es va fer el ple en el que va quedar constituït i, a partir d'aquest moment, els joves membres electes, és a dir, els 13 regidors i els 6 portaveus, ja poden començar a treballar. A l'acte, que va tenir lloc a les 8 del vespre, a la sala de plens, hi van assistir pares, mares, membres de l'AMPA, personal docent, a més de l'alcalde, Albert Serra Vergara, i diversos regidors. La propera convocatòria serà el 2 de maig. Es fàra el ple de presentació i aprovació de les propostes debatudes, consensuades i aprovades per a tots els alumnes de 6è curs de les dues escoles, les quals s’hauran anat treballant des d’ara i fins el dia del ple. Aquest ple es farà el Teatre Eliseu per poder donar cabuda a totes les persones que hi vulguin assistir com a públic ja que la sala de plens de l’Ajuntament de Roda de Ter va quedar petita el passat dijous 5 d’abril.Aquesta és la segona vegada que Roda de Ter tira endavant l'experiència del consistori infantil i en aquesta ocasió ha estat coordinat des de les àrees de joventut i d’ensenyament del mateix ajuntament.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: