Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Es fan públiques les bases dels Premis Literaris de Roda de Ter 2019

Bookmark and Share
Una imatge de Miquel Martí i Pol de l'abril del 2000, a Roda de Ter.
Ampliar en una finestra emergent Una imatge de Miquel Martí i Pol de l'abril del 2000, a Roda de Ter.
Data de publicació: 25.04.19 11:19
Des de l’any 2004, el veredicte es fa públic el diumenge del cap de setmana de l’11 de novembre (data de la mort de Miquel Martí i Pol), en el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol. Podeu consultar les bases dels premis que es convoquen en l’actualitat.


L’Ajuntament de Roda de Ter i la Fundació Miquel Martí i Pol convoquen els Premis Literaris com a reconeixement i homenatge al poeta Miquel Martí i Pol, al mestre Sebastià Álvarez, i als escriptors Emili Teixidor i Jaume Salés i Sanjaume.

Des de l’any 2004, el veredicte es fa públic el diumenge del cap de setmana de l’11 de novembre (data de la mort de Miquel Martí i Pol), en el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol.

El lliurament dels Premis Literaris és un dels actes centrals de les Jornades Miquel Martí i Pol. Aquestes Jornades s’organitzen en homenatge a la figura del poeta Miquel Martí i Pol i tenen com a eix vertebrador el Premi de Poesia que porta el seu nom. Era l’any 1985 quan es va convocar per primera vegada aquest guardó i, d’aleshores ençà, han estat molts els poetes dels Països Catalans que han participat en el certamen, poetes del Principat, de les Illes o del País Valencià que han trobat en aquest guardó un impuls i un estímul per a la seva obra.

Podeu consultar les bases dels premis que es convoquen en l’actualitat:


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: