Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Roda de Ter tornarà a gaudir del Liceu a la fresca

Bookmark and Share
Imatge del cartell Liceu a la fresca 2018
Ampliar en una finestra emergent Imatge del cartell Liceu a la fresca 2018
Data de publicació: 12.06.18 12:40
Serà un dels municipis que el dissabte 16 de juny a les 22h, retransmetran en directe la projecció de l’òpera “Manon Lescaut”, de G. Puccini, a espais públics i a la fresca del Gran Teatre del Liceu.

L'Ajuntament de Roda de Ter està adherit a la iniciativa del 'Liceu a la fresca' per tal de difondre la música i l'òpera al major nombre de ciutadans ampliant així la cultura operística. Es podrà gaudir, gratuïtament, de l'òpera 'Manon Lescaut' que s'estarà representant al Gran Teatre del Liceu i es podrà veure en directe mitjançant una pantalla gegant. Aquest any, la iniciativa arribarà a 100.000 espectadors de 300 municipis.

Dissabte 16 de juny 2018 a les 22h a Can Planoles
Manon Lescaut
Entrada gratuïta


El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots.

El projecte es va iniciar el 2007 amb Òpera a la Platja que consistia en la retransmissió, a través d’una pantalla gegant i en fals directe, de l’òpera que s'estava representant en el propi Teatre.

La Temporada 2014-2015 aquest projecte es va fer realitat de nou, gràcies a la col·laboració de Televisió de Catalunya, i es va fer la retransmissió de La Traviata. En aquest projecte es van afegir uns quants municipis que a través de pantalles situades a les seves places i carrers van fer arribar l'òpera a les seves poblacions. La tradició s’ha anat repetint durant les següents temporades i cada cop més poblacions han participat al Liceu a la fresca, fent arribar l’òpera als seus municipis i fent gaudir de l'òpera a cada cop més públic.Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: