Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

LLISTAT DE PREMIS i guanyadors DE LA CAMPANYA DE COMERÇ BARRIS ANTICS 2018

Bookmark and Share
Imatge del cartell de la Campanya Barris Antics 2018
Ampliar en una finestra emergent Imatge del cartell de la Campanya Barris Antics 2018
Data de publicació: 03.07.18 13:10
L’entrega efectiva dels vals als premiats es farà el divendres 6 de juliol.


Durant tot el mes de juny, els establiments associats a l'Associació Roda de Comerciants (ARC) han repartit unes butlletes entre els seus clients per entrar al sorteig de diversos premis dins de la Campanya de comerç Barris Antics. Ahir 2 de juliol, a les 21.30h, es va fer el sorteig al local social de l’Associació Roda de Comerciants. Als arxius relacionats hi podeu llegir la llista dels premis i dels guanyadors. L’entrega efectiva dels vals als premiats es farà el divendres 6 de juliol. Per gentilesa de Pastisseria Prat tots els premis estan exposats al seu aparador durant el que duri la campanya.

Aquesta és la 8ª campanya conjunta de dinamització comercial dels municipis de la xarxa de Barris amb Projectes. Durant tot el mes de juny de 2018, comprar al barri ha tingut premi, exactament 37 premis cedits per les 37 poblacions participants enguany amb els quals podràs gaudir de les millors experiències de casa nostra: gastronomia, nits d’hotel, espectacles, esports, visites guiades...
La iniciativa sorgeix de la Xarxa de Barris amb Projectes que es va crear l’any 2007, com a espai de trobada i intercanvi d’idees entre els ajuntaments que impulsen plans de millora de barris. Dos anys després, es va posar en marxa la subxarxa de nuclis antics, que va començar a treballar la dinamització del comerç de proximitat en tractar-se d’una prioritat compartida per tots els municipis. L’objectiu és el de recuperar la centralitat comercial dels nuclis històrics i, així, el seu paper de referència en els municipis. Al 2011 va encetar la 1ª campanya i en la seva 8ª edició es consolida amb la participació de 37 vil•les i ciutats d’arreu del territori: Arbúcies, Artesà de Segre, Balaguer, Berga, Calaf, Calafell, Caldes de Montbui, Centelles, El Vendrell, Falset, Figueres, Juneda, La Bisbal d’Empordà, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, L’Arboç, L’Escala, Llagostera, Lleida, Manresa, Mediona, Mollerussa, Òdena, Olot, Roda de Ter, Roses, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Solsona, Súria, Torelló, Tortosa, Ulldecona i Vilanova del Camí. (adjunto cartell)

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: