Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

El Consorci del Ter dona el tret de sortida als actes de celebració dels 20 anys recorrent la Ruta del Ter amb 70 representants municipals

Bookmark and Share
Alcalde i representants municipals que van recórrer el tram de la Ruta del Ter que passa per Roda.
Ampliar en una finestra emergent Alcalde i representants municipals que van recórrer el tram de la Ruta del Ter que passa per Roda.
Data de publicació: 02.07.18 11:12
Els alcaldes i les alcaldesses portaran aigua de forma simbòlica amb un càntir seguint el curs del riu entre Ulldeter i la Gola.

Els dies 3, 4 i 5 de juliol, una setantena de representants municipals entre alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores dels diferents municipis adherits al Consorci del Ter recorreran amb bicicleta els més de 200 quilòmetres de la Ruta del Ter; el traçat impulsat i gestionat per l’ens supramunicipal que segueix el curs del riu Ter des del naixement a Ulldeter (Setcases) fins a la desembocadura a la Gola del Ter (Torroella de Montgrí-l’Estartit). Aquest acte s’emmarca en els actes de celebració del 20è aniversari del Consorci del Ter. L’organisme es va constituir l’any 1998. La sortida serà el dia 3 de juliol a les 8 del matí des de l’estació d’esquí i muntanya Vallter 2000 i l’arribada el dia 5 de juliol a les 6 de la tarda. A la Gola s’abocarà l’aigua recollida a Ulldeter a la mar Mediterrània. Els alcaldes i alcaldesses, així com els representants municipals recorreran el tram més pròxim al seu municipi, i d’aquesta manera també donaran a conèixer la Ruta del Ter entre els habitants dels seus pobles, viles i ciutats.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: