Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Ordenen la retirada immediata del rètol sobre la bandera espanyola, instal·lat a la façana del consistori

Bookmark and Share
La bandera espanyola torna a onejar a la façana de l'Ajuntament de Roda de Ter.
Ampliar en una finestra emergent La bandera espanyola onejar a la façana de l'Ajuntament de Roda de Ter.
El rètol que fa referència al fet que la bandera espanyola oneja per una sentència judicial
Ampliar en una finestra emergent El rètol que fa referència al fet que la bandera espanyola oneja per una sentència judicial
Data de publicació: 06.07.18 13:17
De moment, l'Ajuntament de Roda de Ter ha interposat escrit de recurs d'apel·lació que serà tramitat i resolt per la Secció 5a del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

El 19 de juny van notificar una interlocutòria a l'Ajuntament de Roda de Ter, arrel de les manifestacions vertides per l'Advocat de l'Estat, a través de la qual s'ordenava la retirada immediata del rètol instal·lat a la façana del consistori. El rètol és el que fa referència al fet que la bandera espanyola oneja per una sentència judicial i en contra de la majoria del poble de Roda de Ter.
En el seu moment, en nom de l'Ajuntament, el consistori rodenc es va oposar a la retirada del rètol argumentant que el mateix no és objecte de la sentència i que en tot cas correspondria la interposició d'un nou recurs si es considerés adient.
El Jutjat no ha estimat les al·legacions de l'ajuntament rodenc, ordenant la retirada immediata del rètol, amb expressa imposició de costes si bé limitades a 200 euros. La referida resolució era susceptible de recurs d'apel·lació en el termini de 15 dies hàbils. De moment, l'Ajuntament de Roda de Ter ha interposat escrit de recurs d'apel·lació que serà tramitat i resolt per la Secció 5a del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: