Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

546 participants a La Somnàmbula 2018

Bookmark and Share
546 participants a La Somnàmbula 2018
Ampliar en una finestra emergent 546 participants a La Somnàmbula 2018
Data de publicació: 24.07.18 10:27
El divendres 20 de juliol, Roda de Ter es va tenyir de groc amb motiu de la cinquena edició de la cursa nocturna solidària La Somnàmbula, organitzada per Sant Tomàs. La cursa solidària s’ha consolidat com una de les cites esportives de l'estiu a la nostra comarca.

Divendres passat, 20 de juliol, Roda de Ter es va tenyir de groc amb motiu de la cinquena edició de la cursa nocturna solidària La Somnàmbula, que va comptar amb un total de 546 participants, entre corredors (209) i caminadors (337). La cursa solidària s’ha consolidat com una de les cites esportives de l'estiu a la nostra comarca, i ja s’ha celebrat cinc anys consecutius. Cal destacar que en l’organització van col·laborar-hi més de 70 voluntaris.

El podi de La Somnàmbula 2018 va ser el següent: en categoria femenina Marta Molist va quedar en primer lloc, amb un temps de 37’01”, Sílvia Roca va arribar en segona posició i Núria Peix va ser tercera. En categoria masculina, el guanyador va ser Marc Tresserra, amb un temps de 28’45”, el segon lloc va ser per Jordi Alsina, i en tercera posició va quedar Nil Gurt.

En acabar la cursa, la soprano Rosa Mari va interpretar en directe peces de La Somnàmbula, l’òpera de compositor italià Bellini.

Hi havia 3 recorreguts, perquè cadascú pogués trobar el més adequat: Troneres amb 7,3 km d’asfalt i terra pels corredors; Tocatardans amb 4,5 km d’asfalt i terra pels caminadors; i Noctàmbuls amb 4,4 km de circuit d’asfalt, adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Com cada any, els beneficis de les inscripcions de la cursa es destinen a algun projecte de Sant Tomàs, i en concret aquest any es dedicaran a fer econòmicament més accessibles les vacances per a les persones amb discapacitat intel·lectual a través del Club CAR, el servei de lleure i esport de Sant Tomàs.

Entre les persones inscrites per Internet es van fer diferents sortejos de productes cedits per diferents empreses col·laboradores: una panera de productes Bonpreu, cremes Kyrocream, i diferent material esportiu gentilesa d’Esports Base Estel, Fanàtik, Interesport Horitzó i Everest i l’Esportiu.

A banda de la col·laboració dels voluntaris, als quals des de Sant Tomàs volem agrair novament la seva gran ajuda, volem destacar que la cursa va comptar amb el suport dels ajuntaments de Roda de Ter i de les Masies de Roda, de l’Obra Social “la Caixa” i de diverses empreses i entitats de la comarca.

Per a més informació sobre la cursa podeu clicar aquí.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: