Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

5ª Fira d’Espectacles Hípics de Roda de Ter - Memorial Joan Serra Arbat

Bookmark and Share
Presentació de la 5a Fira d'Espectacles Hípics de Roda de Ter
Ampliar en una finestra emergent Presentació de la 5a Fira d'Espectacles Hípics de Roda de Ter
Data de publicació: 13.09.18 15:25
El proper cap de setmana, 15 i 16 de setembre, tindrà lloc la 5ª edició de la Fira d’Espectacles Hípics de Roda de Ter. Un esdeveniment que ret homenatge a Joan Serra Arbat, pare dels germans John i Santí Serra de Sercam Shows, organitzadors de la Fira.

Després de l’èxit de les edicions anteriors, aquest any l’organització de la Fira manté la formula estrenada l’any passat allargant-se tot el cap de setmana i en la mateixa ubicació que millora els accessos i comoditat dels espectadors. La Fira es realitzarà a l’esplanada del costat de la Carpa de Roda de Ter, i entre d’altres s’hi podrà veure espectacles de disciplines diverses, tots de primer nivell mundial.
Un cap de setmana on es podrà veure l’estrena mundial del nou espectacle de Sercam Shows, “Volant Lliure” un espectacle de cavalls àrabs i borders collies que incorpora falcons com a gran novetat de la companyia. Santí Serra, tornarà a sorpendre els espectadors amb el seu joc amb els animals. També realitzarà un demostració del seu espectacle de frisons que aquest darrer any ha presentat en diferents indrets d’Europa. Jack i Femin i la companyia francesa Impulsión complementaran el cartell. Impulsión presentarà una Justa Medieval. Un combat que combina la velocitat, l’adrenalina i la bellesa de l’època medieval. La nit del dissabte, un cop acabats els espectacles, l’organització realitzarà una festa a la Carpa amb l’assistència de tots els artistes i els convidats Vips on podran assistir tots els espectadors.
Aquesta fira que organitza Sercam Shows amb la col·laboració del Consistori, és un homenatge a Joan Serra Arbat, pare de John i Santí, traspassat el 2012. Joan Serra va estar sempre molt implicat en el món del cavall, impulsor de diverses activitats
hípiques de la comarca d’Osona i membre de la Comissió dels Tonis.
Per assistir a la fira es poden comprar les entrades anticipades a l’Ajuntament de Roda de Ter (tel.621.210.086) o dues hores abans de l’inici a les taquilles. El preu és de 20€ el dissabte i 10€ el diumenge a les grades. També hi ha l’opció de reservar taules a la zona VIP.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: