Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

FESTA MAJOR 2018 DE RODA DE TER

Bookmark and Share
Imatge del cartell de la Festa Major 2018 - Roda de Ter
Ampliar en una finestra emergent Imatge del cartell de la Festa Major 2018
Data de publicació: 11.09.18 12:17
A continuaciˇ, podeu consultar el programa dĺactes i activitats de la Festa Major 2018 de Roda de Ter.

LĺAjuntament de Roda de Ter presenta un programa de la Festa Major 2018 ple dĺactivitats, amb la intenciˇ dĺaconseguir que sigui una Festa Major molt participativa i aprofitar-la tambÚ com un punt de trobada per a molts rodencs i rodenques.

El primer acte de la festa major Ús la presentaciˇ de l'ediciˇ extraordinÓria de Festa Major de la revista RDT. L'acte tÚ lloc el dilluns 17 de setembre, a dos quarts de 9 del vespre, a la sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda. L'acte estarÓ presidit per l'alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, i comptarÓ amb l'assistŔncia del regidor de Comunicaciˇ, Antoni Vila. EstÓ obert al p˙blic en general per˛ estÓ adrešat sobretot els colĚlaboradors de la revista.

L'acte que obre oficialment la festa major Ús el Pregˇ de Festa Major que tindrÓ lloc el divendres, 21 de setembre, a les 10 del vespre als jardins de Can Planoles. El pregˇ de Festa Major anirÓ a cÓrrec de les historiadores rodenques N˙ria SadurnÝ i Irene Llop. En cas de Pluja es farÓ a la Porxada. Tot seguit hi haurÓ el correfoc amb la Colla de Diables del Pont Vell, amb sortida des de Les Tres Fonts. A les 23.30h, hi haurÓ lĺobertura de les Barrakes amb concert jove amb: Mixetes, PupilĚles i Crim. Tot seguit DJ Kerol. En cas de pluja es farÓ a la carpa.

La Festa Major acabarÓ el dilluns 24 de setembre, amb el Concert d'Astrio i tindrÓ lloc a la Zona de Barrakes, a les 20h. En cas de pluja es farÓ a la carpa. La festa de Comiat de Festa Major estÓ prevista per a les 21.30h amb el VI espectacle de llum i tro a cÓrrec de Toni Gaja. En cas de pluja, es buscarÓ una data alternativa.

Des de lĺAjuntament de Roda de Ter, s'anima a tothom a sortir al carrer per gaudir de la festa major amb responsabilitat i amb respecte per als altres i per al nostre entorn.

Podeu consultar el programa d'actes als arxius relacionats.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: