Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Jornades Miquel Martí i Pol, del 7 al 24 de novembre

Bookmark and Share
Roda de premsa de presentació de les Jornades Miquel Martí i Pol 2018
Ampliar en una finestra emergent Roda de premsa de presentació de les Jornades Miquel Martí i Pol 2018
Roda de premsa de presentació de les Jornades Miquel Martí i Pol 2018
Ampliar en una finestra emergent La roda de premsa es va fer a la nova seu de la Fundació Miquel Martí i Pol.
Data de publicació: 02.11.18 11:13
Un mes amb gairebé una vintena d'activitats repartides en tretze espais de sis municipis diferents (Roda de Ter, Vic, Tavèrnoles, Torelló, Barcelona i Girona), serviran per commemorar els quinze anys de la mort de Miquel Martí i Pol.

Les Jornades Miquel Martí i Pol se celebraran del 7 al 24 de novembre amb activitats repartides en els municipis de Roda de Ter, Vic, Torelló, Tavèrnoles, Barcelona i Girona. Aquestes s’organitzen amb la voluntat de recordar la figura del poeta i d’impulsar el coneixement de la seva obra i del seu llegat. el mes de novembre s’omple d’activitats que emparen diversos públics: actes festius de caire popular, actes culturals destinats a descobrir la figura de l’autor, actes acadèmics, i actes que fomenten la creació literària i cultural contemporània.

La nova seu de la Fundació Miquel Martí i Pol, reformada i amb unes vistes espectaculars del poble, va acollir el dimecres 31 d’octubre la roda de premsa de presentació de les Jornades Miquel Martí i Pol. Durant les diferents intervencions es van presentar la vintena d’activitats de les quals es podran gaudir durant les Jornades. Vam comptar amb la presència de Montse Caralt estructurant el programa; l’alcaldessa de Vic, Anna Erra i els alcaldes de Roda de Ter i Tavèrnoles, Albert Serra Vergara i Carles Banús, presentant el programa de les accions poètiques “Amb veu pròpia. Crònica de demà”, activitat que tindrà lloc als tres municipis; Florenci Crivillé en representació de l’Associació Amics de la Música de Ripoll, va presentar l’acte “Paraules vives al vent que passa”(10 de novembre); Francesca Costa, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Ter, va anunciar l’acte de lliurament dels Premis Literaris, Artístics i Pedagògics (11 de novembre); El director de EMM El Faristol, Dani Medina, va explicar l’espectacle “Em sents, Miquel?” (11 de novembre); i la Mireia Munmany Muntal, col•laboradora de la fundació, va presentar el programa “Jornada acadèmica” (23 i 24 de novembre).

Tots han explicat la motivació i el que s’esdevindrà en les Jornades d’aquesta edició donant el tret de sortida. Especial menció al cartell (Dadà comunica), que presenta una màquina d’escriure, el punt de partida del viatge de la poesia i la creació. Les jornades d’enguany, que serviran per commemorar els quinze anys de la mort de Miquel Martí i Pol, venen marcades per la seva transversalitat, la creació de sinergies i l’ampliació d’escenaris, una mostra del caràcter nacional del poeta de Roda de Ter.

Trobareu tota la informació i el programa a www.miquelmartiipol.cat

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: