Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

L'edició Setembre-Octubre de la revista RTD ja està a la venda

Bookmark and Share
RDT setembre-octubre 2018 n.763 imatge
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 12.11.18 12:32
Especial 'Un any després de l'1-O' i a la contraportada, entrevista a Irene Puigvila i Feixas, jugadora de bàsquet al CB Roda.

'Mai es perd un partit per culpa de l'àrbitre' és el titular que encapçala l'entrevista de la secció 'Saps què vull dir?, feta a Irene Puigvila, que fa més de vint-i-cinc anys que juga a CB Roda.

Aquesta és la contraportada del número 763, la nova edició d'aquest Setembre-Octubre del 2018 de la revista RDT. Hi trobareu un número especial on fem una retrospectiva 'un any després de l'1-O', amb reportatges, entrevistes i cròniques.

També trobareu el repàs de les principals notícies que han succeït al nostre municipi durant aquests dos mesos, com per exemple, les Jornades Miquel Martí i Pol, repassar la gran crescuda del riu Ter o un petit repàs fotogràfic de la Festa Major.

Comptem, també, amb la participació d'entitats com l'Escola de Música el Farístol, La Biblioteca Bac de Roda, el Museu de l'Esquerda, l'Arxiu Memòria Històrica de Roda o el Banc de Llavors. Entrevistem a Roda Decideix que finalitza una etapa en l'organització del Correllengua a Roda de Ter i complementem el número amb els esports, articles d'opinió i les col·laboracions d'altres entitats.

Podeu comprar la revista, al preu de 3,15€, als següents punts de venta:
-Estació de Serveis Feixas Aulet
-Llibreria-papereria Can Manolito
-Queviures Sallent
-Forn de pa Can Teiona (C. Ramon Martí)

També us podeu fer subscriptors trucant a la redacció de la revista al 93 854 02 30 o enviant un correu electrònic a revista@rodadeter.cat


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: