Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Inauguració de l'exposició de diorames de l'Agrupació Pessebrista de Roda

Bookmark and Share
Pessebristes 2018 Diorames
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 20.11.18 14:05
L'Agrupació Pessebrista de Roda dedica l'exposició de diorames a Sant Tomàs i s'inaugura el 6 de desembre. Es poden visitar fins el 13 de gener.

A partir del 2 de desembre, a la tercera planta de l'edifici de Can Planoles podrem veure l’esposició de diorames.
Tal i com ens ha explicat el president de l'entitat, Josep Carreras, l'exposició d'enguany està dedicada a Sant Tomàs per commemorar el seu 50è aniversari.

El convidat de la inauguració de l'exposició és Toni Ramírez Juvany, president d'aquesta entitat sense ànim de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o amb dificultats en el desenvolupament i les seves famílies a la comarca d'Osona.

Tot i que l'obertura de l'exposició està prevista pel dia 2 de desembre, la inauguració es farà el 6 de desembre, a les 12 del migdia. Com sempre, començarà amb una visita a l'exposició, situada a la seu de l'agrupació, i tot seguit, la comitiva encapçalada pels alcaldes dels municipis de Roda de Ter i Les Masies de Roda, es dirigirà a la sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda per escoltar els parlaments inaugurals.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: