Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Oferta educativa de curta durada a l'EMM El Faristol

Bookmark and Share
Curta durada EMM Faristol 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 29.01.19 12:36
L'Escoa de Musica Municipal de Roda de Ter i l'Esquirol, El Faristol, ofereixen cursos de curta durada oberts a tothom

Des de l'Escola Municipal de Música El Faristol som conscients que l'educació musical està adquirint cada vegada major importància en la nostra societat gràcies a la presa de consciència del seu valor formatiu. Actualment són molts els sectors de la nostra societat que demanen accés a una oferta d’educació musical propera, flexible i atractiva, i també són cada vegada més les iniciatives d’aquest tipus que es dissenyen i implementen a diversos municipis catalans. Entenem que hem d'anar més enllà de l'ensenyament musical restringit a un programa curricular dins l'aula, i hem volgut buscar fórmules que ens permetin arribar a un públic divers i heterogeni més proper a la realitat del municipi, sense deixar de banda la formació musical avançada per aquells alumnes interessats en continuar més endavant uns estudis superiors de música. Per això, ja fa uns anys un dels objectius que ens vam plantejar com a escola va ser comptar, a part de la nostra oferta de llarga durada, amb una oferta de curta durada orientada a persones que busquessin una formació específica o tenir un primer contacte amb la música. El curs passat vam oferir tallers de Música en Família, Folk en família, i Glosa i cançó improvisada, i aquest any renovem la nostra oferta amb una proposta especial per a tots els públics, en un format ideal per ser la millor proposta de regal per aquest Nadal.

Els tallers i cursos de curta durada d'aquest curs, dissenyats i desenvolupats pel professorat de l'EMM El Faristol, pretenen cobrir totes les franges d'edat i diferents camps i interessos musicals. Així doncs, conscients de la importància del paper de la música en les edats més primerenques, aquest curs tornem a oferir els tallers de Música en Família, tot cobrint aquesta franja d'edat que molts cops no es contempla dins l'oferta educativa dels centres de música. L'any passat, tot el professorat de l'escola va assistir a una jornada de formació amb l'educadora Alba Pujol, formadora en Pedagogia Gordon i especialista en aquest àmbit, i aquest any el nostre taller de Música en Família anirà a càrrec de la Marta Viñeta i el Dani Medina. El taller es realitzarà durant la primavera i es distribuirà en 4 sessions, els dissabtes al matí.

Un altre dels tallers engegats el curs passat i que aquest any tornem a oferir, donat l'èxit que va tenir, és el de Folk en Família: una bona ocasió per aprendre a cantar, tocar i ballar algunes de les danses més populars de la nostra cultura, en unes sessions on tota la família podrà gaudir de les músiques que ens han acompanyat al llarg de la nostra història. Aquest any, el taller anirà a càrrec del Pau Vila i l'Albert Dondarza, i es realitzarà durant la primera quinzena de juliol, distribuït en 4 sessions més un concert final on els alumnes podran mostrar el treball realitzat.

A part dels tallers de curta durada, hem dissenyat tres monogràfics que s'esdevindran en cap de setmana, de 6 hores de durada cadascun, en un format apte per a tots aquells que vulguin endinsar-se en una temàtica concreta sense haver de comprometre's durant tot el curs: “4 acords, 100 cançons”, “Les bandes Sonores al Llarg de la Història” i “Les dones al jazz”.

A més a més, oferim descomptes en la inscripció per a l'alumnat matriculat a l'Escola en concepte de matrícula, i un 25% de descompte per a les famílies monoparentals o nombroses. Així doncs, us animem a participar en alguna d'aquestes propostes per tal de gaudir d'un 2019 ben musical! Els millors regals sempre són aquells que ens emocionen, i ja se sap que la música és un sac ple d'emocions...


Més info: info@escolaelfaristol.cat

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: