Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Ets resident estranger i vols votar a les eleccions del 26 de maig de 2019?

Bookmark and Share
urna
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 21.01.19 14:51
Si ets ciutadà de la Unicó Europea o de Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, República de Corea, Trinitat i Tobago o Xile ho pots fer.

Eleccions municipals i al Parlament Europeu, 26 de maig de 2019.

Requisits per participar:

Si ets ciutadà de la Unió Europea
-Tenir 18 o més anys
-Estar inscrit al Padró municipal d’habitants

-Si anteriorment no has participat en processos electorals, disposes fins al 30 de gener de 2019 per anar personalment a l’Ajuntament de Roda de Ter (plaça major n.3) per fer una declaración formal d’intenció de vot, o bé pots adreçar-te (per internet o correu postal) a l’Oficina del Cens Electoral.

Si ets ciutadà de Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, República de Corea, Trinitat i Tobago o Xile
-Tenir 18 o més anys
-Estar inscrit al Padró municipal d’habitants
-Tenir l’autorització de residencia a l’Estat español
-Haver residit legalment al territorio español al temps exigit en l’acord corresponent: 3 anys en el cas de Noruega i 5 anys per a la resta de països. Només en el cas que no es pugui deduir el temps de residència legal requerit a la tarjeta d’identitat d’estranger, hauràs de sol·licitar un certificat de residencia a la comissaria de Policia Nacional
-Sol·licitar la teva inscripció en el cens electoral a l’Oficina del Cens Electoral (per internet o correu postal) o bé personalment a l’Ajuntament de Roda, a partir de l’1 de desembre del 2018 i fins al 15 de gener 2019.

-Important
-Estar inscrit al cens electoral és indispensable per votar
-Els terminis per garantir el dret de vot acaben el 30 de gener (nacionals de la UE) i el 15 de gener (nacionals dels altres països).

-Informació:

-Ajuntament de Roda de Ter
-Al 012 immigració

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: