Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Resultats de la Cursa Entre Ponts 2018

Bookmark and Share
Sortida de la Cursa Entre Ponts 2018
Ampliar en una finestra emergent Sortida de la Cursa Entre Ponts 2018
Data de publicació: 28.12.18 12:04
El passat 26 de Desembre de 2018, coincidint amb el dia de Sant Esteve i com ja comença a ser tradició a Roda de Ter, es va disputar la Cursa Entre Ponts que arribava a la 14ª edició. Van participar-hi un total de 287 atletes repartits en tres categories diferents.
A les 10:15h es va donar el tret de sortida als més petits, alevins de menys de 7 anys, on els primers classificats van estar: Aniol Tura, Lluc Bayés i Salvador Casellas. A continuació, va ser el torn dels nens i nenes de 8 a 12 anys, que van realitzar un recorregut de 500 metres i on les primeres posicions les van ocupar l’Arnau Cañas, la Gina Puigdollers i la Clàudia Pladevall.
A les 10:30h, l’Alcalde, el Senyor Albert Serra, va donar el tret de Sortida en la categoria Sènior, els participants havien de realitzar dues voltes en un recorregut urbà fins a recórrer un total de 5 quilòmetres. Els primers classificats en categoria femenina van estar: Encarna Nuñez, Marta Sanchez i Rut Freixa. Pel que fa en categoria masculina, el més ràpid va estar Genís Fernandez, seguit de Joan Ruvireta i David Marsol.
Com ja és tradició, es va entregar una panera a la disfressa més original, aquesta vegada se la va emportar una colla d’amics de Vic que reproduïen els personatges d’un Pessebre.
La organització agraeix la col·laboració de tots els voluntaris que varen fer possible la cursa així com a tots els participants. Ens retrobem l’any que ve!
En el següent enllaç podreu trobar el recull fotogràfic a càrrec de Gregori Dominguez: https://www.facebook.com/gregori.dominguezcomas

Nota de l'Organització: La Finalitat de la Cursa Entre Ponts no és Competitiva, és per això que no es controla en exactitud els resultats, el temps de cada participant i la classificació final. És per això que demanem disculpes si observeu errors en les Classificacions. No volem que es perdi la finalitat principal de la Cursa, que no és altre que passar-ho bé i celebrar el Nadal tots junts.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: