Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Recerca KM 0. Noves tesis doctorals des de l'Esquerda

Bookmark and Share
Recerca km.0 - l'esquerda
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 04.02.19 13:03
Conferències d'accés lliure presentant la recerca en arqueologia i història que es fa a Osona.

Tot és a punt per l'inici d'un nou cicle de conferències. Enguany presentem la recerca en arqueologia i història que es fa a Osona. Aquesta recerca puntera l'han desenvolupat tres dones vinculades a l'Esquerda: Elisenda Collelldemont, Antònia Díaz-Carvajal i Montserrat de Rocafiguera. Totes tres acaben de presentar la seva tesi doctoral a la Universitat de Barcelona.

Les Doctores Elisenda Collelldemont, Antònia Díaz-Carvajal i Montserrat de Rocafiguera tenen en comú la seva feina dins el món de l’arqueologia. Cadascuna ha treballat en diferents aspectes inèdits en les seves tesis doctorals: La Dra. Colleldemont sobre les bandositats que es produïen a la ciutat de Vic durant el segle XV. La Dra. Díaz-Carvajal sobre la necròpolis medieval de l’Esquerda i la Dra. Montserrat de Rocafiguera sobre la construcció del territori ausetà des del món ibèric fins al període visigot.

El proper 9 de febrer, i els dos dissabtes consecutius cadascuna ens parlarà de la seva feina i de les seves conclusions. El dia 24 de febrer la visita que cada anys programem com a cloenda del cicle, la farem a la ciutat de Vic. Elles seran les encarregades de fer una visita que ens permeti conèixer la ciutat des d'un altre punt de vista.

Totes les conferències que són d’accés lliure es faran a la sala d’actes del Museu Arqueològic de l’Esquerda de Roda de Ter, a les 7 del vespre. Aquesta és la 26ena edició del cicle de conferències del Museu.


Més informació:
Maria Ocaña i Subirana
Museu Arqueològic de l’Esquerda Av. Pere Baurier, s/n 08510 RODA DE TER
www.lesquerda.cat
Tel. 93 854 02 71

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: