Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Les escoles de Roda de Ter ja tenen un dispositiu de primers auxilis davant de l'asfíxia per ennuegament

Bookmark and Share
El dispositiu de primers auxilis davant un ennuegament.
Ampliar en una finestra emergent El dispositiu de primers auxilis davant un ennuegament.
Data de publicació: 04.02.19 13:24
Mestres i monitors de menjador de les dues escoles d'infantil i primària de Roda de Ter i de la llar d'infants han assistir a una formació per aprendre a utilitzar el dispositiu de primers auxilis davant de l'asfíxia per ennuegament.

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Roda de Ter ha adquirit dispositius de primers auxilis davant l'asfíxia per ennuegament que s'han instal·lat a les escoles d'infantil i primària de Roda de Ter: l'escola Emili Teixidor i l'escola Mare de Déu del Sòl del Pont, i també a la llar d'infants. El dilluns 4 de febrer, mestres i monitores de menjador van rebre una formació, que es va impartir als mateixos centres d'ensenyament, per aprendre a utilitzar l'aparell.
En el nostre país moren ennuegades més de 1.900 persones a l'any, un 25% superior a les morts per accident de trànsit. Aquesta és una informació extreta del díptic informatiu del dispositiu de primers auxilis davant l'asfíxia per ennuegament que s'utilitzarà a partir d'ara a les escoles d'infantil i primària de Roda de Ter. És un dispositiu mèdic aprovat per la FDA i la CE per actuar immediatament davant una emergència per ennuegament. Aquest aparell de primers auxilis pot ser utilitzat per salvar vides en el mateix domicili i espais públics com restaurants, escoles, edificis d'oficines, centres esportius, avions, vaixells, transport en general.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: