Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Curs de reciclatge per utilitzar correctament el desfibril·lador extern automàtic (DEA)

Bookmark and Share
Curs de reciclatge per utilitzar correctament el desfibril·lador extern automàtic (DEA)
Ampliar en una finestra emergent Curs de reciclatge per utilitzar correctament el desfibril·lador extern automàtic (DEA)
Data de publicació: 04.03.19 15:23
El curs va tenir lloc el divendres 1 de març i estava adreçat a diversos treballadors de l'Ajuntament de Roda de Ter

Aquest divendres 1 de març diversos treballadors de l’Ajuntament de Roda de Ter van assistir a un curs de reciclatge per utilitzar correctament el desfibril·lador extern automàtic (DEA). El curs va tenir lloc de les 9:15h a les 11:15h a l’Espai. Recordem que Roda de Ter disposa de 5 desfibril·ladors, ubicats a l’exteriors dels edificis, i un de mòbil. Un desfibril·lador extern automàtic (DEA) és un aparell electrònic portàtil que diagnostica i tracta l'aturada cardiorespiratòria. Aquest aparell genera una descàrrega elèctrica que aplicada abans dels deu minuts de l'aturada cardiorespiratòria pot reactivar la funció cardíaca. Aquests aparells, a causa de la seva simplicitat, permeten que persones inexpertes siguin capaces d'utilitzar-los amb èxit, ja que facilita les indicacions de forma verbal.

UBICACIÓ DELS DESFIBRIL·LADORS:

Roda de Ter disposa de 5 desfibril·ladors a l’abast de qualsevol persona ubicats en els següents punts:

- Pavelló Municipal. Avinguda Tecla Sala, s/n
- Centre Atenció Primària, C/Sant Sebastià, 11
- Escola Mare de Déu del Sòl del Pont, C/Escoles, s/n
- DEA mòbil al cotxe dels Municipals
- Can Planoles, C. Ramon Pujols, 9

La importància que estiguin col·locats a l’exterior facilita l’accés a qualsevol persona i a qualsevol hora a utilitzar-lo en cas d’urgència.

Disposem d’un sisè desfibril·lador que és mòbil i està ubicat a les Piscines Municipals, Passeig de la Generalitat, s/n, i durant l’hivern està ubicat a l’Escola Emili Teixidor, C.Pèlics,2. Aquest no es troba a l’exterior dels edificis, és d’ús pels usuaris de les piscines i pel personal i alumnes de l’Escola.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: