Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

El Festival EnCanta presenta el cartell d'actuacions el 15 de març amb un concert de Judit Nedermann

Bookmark and Share
Judit Nedderman nua
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 06.03.19 10:02
L'edició d'aquest any del festival té lloc del 10 al 12 de maig. Però abans podrem veure Judit Nedderman al Teatre Eliseu amb el seu últim treball: Nua.

Torna l'EnCanta després d'una primera edició màgica. Torna un festival petit i delicat que és un luxe de primer nivell pel nostre poble. El cartell es desvetllarà el 15 de març, presentació oficial que es farà al Teatre Eliseu i que anirà acompanyada del concert de Judit Neddermann, amb qui gaudirem de les cançons del seu últim treball: Nua.

Tot i que el cartell de l'EnCanta encara no es pot fer públic, ja en podem donar a conèixer algun secret. El més destacat és que comptarem amb Quimi Portet com a cap de cartell, tota una icona i història viva de la música del nostre país. Podem avançar, també, que hi haurà més presència femenina, i, com a novetat, comptarem amb un parell d'escenaris nous: Un a la Biblioteca Bac de Roda i l'altre a la nova seu de la Fundació Miquel Martí i Pol. Tot plegat per acollir un total de 9 propostes que us faran vibrar. Artistes que coneixeu de fa temps i d'altres que us seran totalment desconeguts.

L'EnCanta és un lloc on anar a descobrir i emocionar-se. Guardeu-vos les dates, del 10 al 12 de maig, segur que no us en penedireu.

Més informació: www.teatreeliseu.cat

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: