Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Nou servei de préstec de tauletes tàctils a la Biblioteca de Roda

Bookmark and Share
tauleta tàctil biblioteca
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 22.03.19 12:41
Si tens el carnet de la biblioteca, pots utilitzar les tauletes tàctils!

La Biblioteca Bac de Roda ha rebut dues tauletes tàctils per posar a disposició dels usuaris. Amb l’objectiu d’ampliar el coneixement de les tecnologies mòbils i reduir l’escletxa digital, la Diputació de Barcelona ha proporcionat més de 500 tauletes tàctils a totes les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. També permeten utilitzar l’espai de la biblioteca de forma flexible i sumar punts de servei d’accés a Internet.


Per a utilitzar el dispositiu, l’usuari ha de comptar amb el carnet de la biblioteca i només pot emprar la tauleta dins la biblioteca. El temps d’ús de la tauleta dependrà de la seva disponibilitat i demanda. El dispositiu es connecta a Internet mitjançant el Wi-Fi de l’equipament.

Les tauletes estan configurades de manera que, a banda de la navegació habitual per Internet, es pugui accedir directament a una selecció d’aplicacions mòbils com BibliotequesXBM, Bibliojuga amb el Gènius i eBiblio (aplicació de préstec de documents electrònics), així com també als recursos digitals de Naxos Music Library, In-edit TV, audiollibres, Biblioteca Virtual o el Catàleg Aladí.


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: